Klór kontra víztisztító berendezések

Egyre több fajta vizet tisztító berendezés jelenik meg a hazai piacon. A patakból iható tiszta víz, vagy az ízletes forrásvíz fogalma sajnos a múlté, de a kutak vize sem mindig kifogástalan. A legtöbben vezetékes vizet fogyasztanak, ami a város illetve a település kútjából származik, amit a Vízmű működtet. Hazánkban klórral fertőtlenítik a vezetékes vizet amire azért van szükség, mert a csövekben áramló víz ha áll, baktériumok kezdenek el benne szaporodni. 

A fertőzések elkerülése végett kerül sor a fertőtlenítésre. Ezt a módszert kifogásolják sokan, hiszen köztudottan a klór egy erősen mérgező anyag, akár megisszuk, akár belélegezzük. A víztisztító berendezések éppen ezt célozzák meg, hiszen elsősorban épp a klórtól tisztítja meg az ivóvizet. Ezen felül, attól függően, hogy a víztisztító berendezések milyen szűrővel rendelkeznek, a vízben található egyéb anyagokat is el tudják távolítani. Lehet vitatkozni a víztisztító berendezések szükségességéről és hatásfokáról, de egy biztos, az ivóvíz napi szükséglet, tehát mindenképp fontos tényezője életünknek és az is biztos, hogy nagyon fontos volna a jó minőségű, tiszta víz fogyasztása.

A víztisztító berendezések forgalmazói, a hazai vízminőségi szabályozás, a laboratóriumi eredmények nem mutatnak egységes képet. Így mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik véleményt fogadja el és milyen rendszert használ. A városi vízvezeték minőségére bízza magát, vagy beszerez egy víztisztító berendezést és ezáltal a megtisztított vizet fogja a jövőben fogyasztani.

Címkék:víztisztító berendezések

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító berendezések
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."