Menü

Kiknek javasolt az asztali víztisztító használata?

Kiknek javasolt az asztali víztisztító használata?

Tudta, hogy az emberi szervezet 75%-át víz alkotja? Nem véletlen, hogy a szakemberek folyamatosan felhívják a figyelmet a folyadékfogyasztás fontosságára. Ha nem iszunk eleget, annak hátulütőit azonnal megérezzük. A fejfájás, szédülés, energiahiány hátterében is gyakran az áll, hogy nem fogyasztunk elég folyadékot. 

Nem mindegy az sem, hogy milyen formában visszük be a szervezet számára szükséges mennyiséget. A tiszta víz a legjobb választás. De vajon honnan érdemes hozzájutni ahhoz? Vásároljunk naponta több palack ásványvizet? Cipekedjünk a műanyag palackokkal, melyek ráadásul ökológiai lábnyomunkat is növelik? Aasztali víztisztító tökéletes választás azok számára, akik szeretnének környezettudatosabban hozzáállni a vízfelhasználáshoz. A háztartásokban a csapból folyó víz minősége sajnos sok esetben hagy maga után némi kívánnivalót. 

A gyógyszermaradványok, klór és annak származékai, valamint a lebegő szennyeződések a szervezet számára nem feltétlenül hasznosak, éppen ezért célszerű többfázisú szűrési folyamattal megszabadulni ezektől. A víztisztító kancsó egy kétszemélyes háztartás számára elegendőnek bizonyulhat, de ha ennél többen élnek a családban, akkor az asztali víztisztító lehet az ideális választás.

Egy perc alatt akár másfél liter tiszta vízhez is hozzá lehet alkalmazásával jutni, ez pedig korántsem elhanyagolható szempont, ha vízfogyasztásról van szó. Felejtse el a műanyag palackokat, és oldja meg vízfelhasználását olyan módon, mely a fenntartható fejlődéshez is aktívan hozzájárul.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Asztali víztisztító

Keresés