Menü

Kerti bútorok az otthon kényelméhez

Kerti bútorok az otthon kényelméhez

A tavasztól késő őszig terjedő időszakban kifejezetten sok időt töltünk a kertben. Ilyenkor a terasz kényelmében fogyasztjuk a reggeli kávét, és az esti grillezéseknek, pirításoknak is gyakran ad helyet az otthont övező környezet. Ahhoz azonban, hogy a baráti beszélgetések, egy jó könyv, vagy a falatozás igazi élmény legyenek, nélkülözhetetlenek a kerti bútorok. A megfelelő darabok választásával nem csak praktikussá, hanem stílusossá is varázsolhatjuk a teraszt, vagy a kert egyes részeit. 

Kerti bútorok választásakor érdemes szem előtt tartani az ingatlan adottságait. Ha fedett terasszal rendelkezünk, akkor az árnyékolásról külön már nem szükséges gondoskodni. Egyébként a napernyővel vagy például a levehető tetővel kombinált megoldások nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a nap elleni védelem kiemelt jelentőséggel bír a meleg hónapokban. Akár olyan design-os napozóágy mellett is letehetjük a voksot, mely szintén mobil tető résszel rendelkezik, és az időjárásnak megfelelően használhatjuk azt.

Segítségével akár egy langyos nyári zápor sem jelenthet problémát, és nyugodtan folytathatjuk védelmében az olvasgatást. A szabadtéren elhelyezett bútorok kapcsán fontos szempont az alapanyag, hiszen az időjárás viszontagságainak való ellenállás lényegesnek bizonyul. A VivaHome segítségével nem csak a minden szempontból ideális kerti bútorok található meg, hanem mindazok a berendezések és kiegészítők, amelyek az otthon hangulatosabbá és kényelmesebbé tétele érdekében nélkülözhetetlenek.

A reneszánszukat élő sminkasztalokon túl a laptop használatához vagy a homeoffice kialakításához szükséges darabok is megfizethető áron elérhetők online. A sokak számára problémát okozó tárolás és rendszerezés érdekében praktikus megoldások közül választhatunk, és az éjszakai nyugalmat szolgáló hálószobába is nívós bútorok kaphatóak. A kerti bútorokon túl az aktív szabadidőt szolgáló berendezések, vagy a nyaralás során jól használható csónakok is elérhetőek a VivaHome egyre bővülő kínálatában. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Kerti bútorok

Keresés