Menü

Ivóvíztisztító

2018. 08. 26. 09:00:00

Az egészséges életmódról és a fittség megőrzéséről minden korábbinál többet hallani manapság. Csodadiéták, komfortzónán túli edzéstervek és étrend-kiegészítők százaival találkozhatunk napjaink kínálatában, de sokszor éppen a folyadékfogyasztásról feledkezünk el. Tény pedig, hogy ez utóbbi kiemelt jelentőséggel bír mind a közérzetet, mind az egészség megőrzését illetően. Az ásványvizes palackok hazacipelése helyett azonban érdemes megismerkedni az ivóvíztisztító kínálta lehetőségekkel. 

2018. 07. 03. 06:00:00

Az ásványvizes palackok mindannyiunk életének részét képezik. Zsugorszámra cipeljük haza azokat, és a legtöbb közülük a szemetesben végzik. Nem csak a kidobott pénz szól azonban ellenük, hanem az is, hogy ma már ivóvíztisztító berendezéshez megfizethető áron juthatunk hozzá, ez pedig hosszú távú megoldást kínál a vízkérdésre. Tudta, hogy az emberi szervezet körülbelül 75 százalék vizet tartalmaz? 

2017. 12. 19. 06:00:00

Napjainkban is sokan megkérdezik: miért olyan hasznos eszköz az ivóvíztisztító? Nyilvánvalóan az alapvető metódus, hatásmechanizmus mindenki számára érthető, de mivel az ivóvíz, mint fogalom a többségnek továbbra is minőségi alternatívát jelent, így nem áll össze a kép. Nem derül ki egyértelműen, hogy miért kell külön foglalkozni a pohárba kerülő víz tisztításával, amikor az, ahogy a nevéből is kiderül ivásra, fogyasztásra, felhasználásra alkalmas. 

Keresés