Menü

Ivóvíz szűrő

2020. 05. 20. 14:07:27

A tiszta víz érték. Emellett biztosan nem mehetünk el napjainkban, amikor a fenntartható fejlődés egyre nagyobb hangsúlyt kap. De vajon mennyire értékeljük a csapból folyó vizet? A legtöbben kellemetlen mellékíze miatt döntenek inkább az ásványvizek mellett, pedig létezik e területen is fenntartható megoldás. 

2018. 08. 18. 05:00:00

Ha a takarékoskodási tippek kerülnek szóba, akkor általában az étkezéseken történő spórolás jut eszünkbe. Tény, hogy a megfelelő helyen beszerzett alapanyagokkal komoly összegeket takaríthatunk meg. De vajon belegondolt már abba, hogy mi a helyzet a folyadékfogyasztással? Rendszerint ásványvizes palackok sokasága landol a bevásárlókocsiban, és akár heti szinten is tetemes mennyiséget cipelünk haza és fogyasztunk el. 

2017. 05. 09. 04:00:00

Bár mára már nyilvánvaló célkitűzéssé vált a tiszta víz otthoni előteremtése, azért még mindig előfordul a kérdés, miszerint minek kell ivóvíz szűrőt alkalmazni? Miért van szükség a csapból kifolyó, elvileg fogyasztásra alkalmas folyadék további kezelésére? Ha jó volt negyven éve, akkor most miért nem megfelelő? Az idő előre haladása egyben a változás záloga. Ami negyven éve megfelelt, az akkor, és ott valószínűleg tényleg tökéletes volt. Ám 

Keresés