Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ivóvíz

Ivóvíz

Ivóvíz
2021. 10. 18. 15:27:00

A doTERRA Air használata ajánlott azoknak, akik odafigyelnek az életmódjukra. Mindenki szeretne egészségesen élni, de azt, hogy mit is jelent ez pontosan, nehéz körülhatárolni. 

2020. 02. 25. 06:00:00

A megfelelő mennyiségű víz fogyasztása prioritást élvez, és ezzel nagyjából mindenki tisztában is van. Két liter folyadék javasolható egy felnőtt szervezet számára, naponta, de azért jócskán akadnak olyan vélekedések, miszerint ennél jóval több (tíz kilónként fél liter) illetőleg jelentősen kevesebb víz is elegendő. Eltérőek erről a vélemények.

2020. 01. 18. 08:00:00

Az ásványvíz fogalma, ha szigorúan véve nézzük, akkor hamisíthatatlan értéket jelent, hiszen olyan vízről tanúskodik, mely ásványokban gazdag, s ami a természetben ered. A források tisztaságáról mesék születtek, s a mai világban, amikor a víz egyre nagyobb kincs, még jobban felértékelődtek azok a lelőhelyek, ahol a föld “tálcán” kínálja a szomjat oltó, aranyat érő ajándékot. 

2020. 01. 10. 05:00:00

Az acél kulacs örökös darab, ha egyszer beruházott rá, akkor vélhetően többet nem kell ezzel a történettel törődnie. Mindezt az acél ellenállóságának, strammságának, masszívságának köszönheti. Még az erőteljesen savas vegyszerek sem tudnak benne kárt tenni, igaz ezzel azért semmiképpen sem ildomos próbálkozni. 

2019. 12. 24. 07:00:00

A víz maga az élet, akárcsak a levegő. E kettő nélkül a Föld lakatlan bolygóvá avanzsálhatna néhány szempillantás alatt. Az emberi szervezet kilencven százaléka víz, önmagában ez az egy tény bizonyíték erejű. A nedvesség ráadásul információvivő csatorna is egyben, azaz a vízmolekulák rezgéseikkel különböző kódokat adhatnak át a sejteknek, szöveteknek. 

2019. 12. 14. 06:00:00

Az alumínium kulacs könnyű súlyával, korrózióálló jellemvonásaival és BPA mentes kivitelezésével pazar választás, főleg, ha rendszeresen sportol, kirándul vagy nemes egyszerűséggel ahová csak megy magával kívánja vinni az otthon bekészített vizet. 

2017. 07. 11. 06:00:00

Napjainkban mind elterjedtebbé válik az udvarokon, kerti kapcsolatokkal rendelkező területeken lévő kutakból nyerhető víz felhasználása: autómosásra, locsolásra, vagy épp háztartási munkálatokra. Az ivóvíz vizsgálat ilyen helyzetekben elengedhetetlen, és kihagyhatatlan feladat, amiről nem érdemes megfeledkeznie. Bár nagyanyáink korában még nem is hallottak arról, hogy víztisztítás, meg ivóvíz analizálás, de akkoriban sem a levegő, sem a talaj nem volt olyan szennyezett, mint a mai, túlzottan is modern világunkban. 

2017. 03. 10. 04:00:00

Az ivóvíz vizsgálat prioritást kell, hogy kapjon életében. De miért is? Az ivóvíz az ivóvíz, a nevéből is kiderül, egészségre ártalmatlan, fogyasztásra megfelelő. Akkor miért is kellene analizálásra költenie a pénzét? A kérdései jogosak, de érdemes különbséget tennünk a „megfelelő”, és a „tökéletes” jelzők között.

2015. 01. 03. 09:39:00
Számunkra Európa közepén nem az a kérdés, hogy van-e elegendő ivóvíz, hanem az, hogy milyen minőségű. Aki egy kicsit odafigyel az egészségére, annak nagyon is fontos, hogy milyen minőséget juttat a szervezetébe. A világ más tájain az emberek örülnek ha bármilyen vízhez jutnak, hiszen óriási hiány van a vízből. Nagyon sokfelé az ivóvíz szennyezettsége és ez komoly fertőzések forrása.
2014. 08. 31. 08:05:35
Manapság nagyon sokféle információt hallhatunk arról, hogy hogyan is tudunk egészséges ivóvízhez jutni és melyik a jó minőségű ivóvíz. Természetesen minden gyártó és ivóvíz előállító a saját márkáját dicséri, ami még nagyobb káoszt okoz az emberek fejében. Természetesen megindokolni sok mindent lehet és nem is kell elferdíteni az igazságot ahhoz, hogy mindenkinek igaza legyen. 

Keresés