Menü

Ismerje meg a palackozott víz környezetbarát alternatíváit

2021. 07. 28. 09:25:00
Ismerje meg a palackozott víz környezetbarát alternatíváit

A palackozott víz praktikus és gyors megoldásnak tűnik, viszont mindenképpen beszélni kell a műanyag palackok környezetre gyakorolt hatásáról. Mivel egyre fontosabbá válik a környezetvédelem, ezzel párhuzamosan egyre több család választ otthonába környezettudatos megoldásokat és energiatakarékos berendezéseket. 

A vízfogyasztás fontossága kiemelten a nyári, kánikulai időszakban lényeges. Azonban az emberi szervezet számára az év minden napján tudatosan kell kezelni a napi minimum két liter folyadék fogyasztását. Legtermészetesebb mód erre a tiszta ivóvíz vagy az abból készült tea, lehetőleg műanyagmentes megoldással. 

BPA mentes kulacsok kontra palackozott víz

A palackozott víz és a műanyag palackos üdítőitalok kínálata rendkívül csábító, amikor azonnali szomjoltásról szeretnénk gondoskodni. Hűtve, ízesítve valóban segítik a szervezet gyors hidratálását, de minden egyes ásványvizes vagy üdítőitalos palack terheli a környezetet. 

Ráadásul a BPA - biszfenol-A - egy olyan vegyi anyag, amely leginkább a PET palackok összetételében található meg, s amelyről az utóbbi években bebizonyosodott, hogy folyadékba kioldódva ártalmas az egészségünkre. 

Ezt felismerve BPA-mentes megoldást megjelentek a kulacsok, szerencsére egyre nagyobb választékban, így az Aquasana kínálatából mindenki választhat kedvére valót. A színes mintás, hőtartó vagy vízszűrős kulacsok minden igényt kielégítenek. Így könnyen lehet palackozott víz helyett környezetbarát alternatívát választani akár minden nap. 

Így teheti egészségessé a vezetékes ivóvizet

A hazai vezetékes csapvíz a víz- és csatornaszolgáltatók által nagy fokú tisztításon megy keresztül, de ez a mechanikai és kémiai tisztítás nem képes maximális biztonsággal eltávolítani a vízből a klórt és a vegyszermaradványokat. 

Az Aquasana által egyedileg fejlesztett vízszűrő betétek a vezetékes vízből a szervezet számára kedvezőtlen hatású szereket kiszűrik, azonban benne hagyják az ásványi anyagokat. A víztisztító készülékek segítségével otthonában biztosíthatja a tiszta, egészséges ivóvizet. Ezzel a lehetőséggel egyszerre két területen is megnyugtató eredményt érhet el saját háztartásában. Az egyik a biztonságosan fogyasztható vezetékes víz, míg a másik a műanyagmentesség biztosítása és a vizes-, műanyag palackok mellőzése. 

Vigyen magával otthonról környezettudatos módon tiszta vizet

Háztartások számára ajánlott vízszűrő készülékek beszerelése egyszerűen megvalósítható, akár vízszerelő igénybevétele nélkül telepíthető környezetbarát alternatíva. Ezek a készülékek nem csupán az otthoni tiszta ivóvíz biztosításában jelentenek nagy segítséget, hanem a palackozott vizek vásárlását is vissza lehet szorítani az alábbi módon. 

Az Aquasana által kínált víztisztítók és kulacsok használatával védi a környezetet, amivel közel hatszáz műanyag palack káros hatásaitól óvja a környezetét. 

Töltse indulás előtt saját BPA-mentes kulacsába a megszűrt, tiszta vizet, vigye magával kirándulásra, strandolásra és munkába is. Bátran válasszon webáruházunk kínálatából víztisztító készüléket vagy vízszűrős kulacsokat, hiszen minden termékünkre 60 napos pénzvisszatérítési garanciát biztosítunk. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító kulacs

Keresés