Menü

Ipari víztisztítás

2018. 05. 22. 07:00:00

Az oldott vas és mangán jelenléte a kútvizekben több szempontból is problémás: egyrészt ízrontó hatásúak, másrészt esztétikailag is kifogásolhatóak. Az ipari víztisztítás segítségével, azonban könnyedén és nem utolsó sorban végérvényesen orvosolhatóvá válhatnak az ilyen jellegű problémák. A csőhálózatokban a lerakódások komoly nehézségeket generálhatnak, mivel a kiválások elősegíthetik a baktériumok elszaporodását. 

2018. 04. 25. 07:00:00

A tiszta víz felbecsülhetetlen érték, és ez különösen így van napjainkban, amikor sokszor hallani arról, bolygónk vízkészletei fogyóban vannak. Nem csak környezetvédelmi szempontok szólnak azonban a korszerű megoldások mellett, hanem a takarékosság is. Az ipari víztisztítás során a háztartásokból kikerülő szennyvizet megszabadítják a lebegő szennyeződésektől, és persze a szerves anyagoktól, baktériumoktól is. Az ülepítésen túl többszörös átszűrést alkalmaznak ennek érdekében. 

2016. 06. 29. 21:32:48
Manapság a tiszta víznek egyre nagyobb igénye van. Az óriási környezetszennyezésnek köszönhetően azonban nem egyszerű elérni azt, hogy ivóvíz a megfelelő tisztaságú legyen. Természetesen a vízművek valamennyire tisztítják a vizet, ám az a fertőtlenítési folyamat nem teljesen egészséges a szervezet számára.
2016. 06. 19. 05:27:00
Az egyik leggyakrabban alkalmazott vízkezelési, víztisztítási technológia az ipari vízszűrés. A legtöbb üzem és gyár rendelkezik ipari vízszűrő berendezéssel, hiszen a legtöbb iparágban szükség van a víz tisztítására, a nagy üzemekben pedig ez csakis ipari vízszűrő berendezéssel történhet.
2016. 05. 25. 18:46:02
Sajnos manapság nem igazán bízhatunk meg a csapból kifolyó víz minőségében. Ebben a vízben semmilyen hasznos ásványi anyag nem található, viszont a fertőtlenítő szerek igen nagy mennyiségben vannak jelen és a szűrés minősége is igen kérdéses szokott lenni. 
2016. 05. 18. 15:55:05
Ha szeretné, hogy Ön is tiszta vizet ihasson otthonában, akkor ezért manapság már tennie kell. Egy ipari vízszűrő beszerzése remek választás lehet egy vállalkozás vagy egy otthoni háztartás számára is, mivel sokkal tisztább és egészségesebb vizet állít elő, mint, ami amúgy a csapból kifolyna. Az Aquasana ipari vízszűrő berendezések remek lehetőségeket kínálnak mindenkinek, aki egy minőségi berendezéssel szeretne tiszta vizet varázsolni otthonába.
2016. 05. 05. 14:21:33
A vízkezelési és víztisztítási módok közül a vízlágyítás az egyik legelterjedtebb ipari víztisztítás mód hazánkban. Sokan nem tudják azonban, hogy miért is van tulajdonképpen az ipari víztisztítás miért is ennyire szükséges és lényeges.

Keresés