Ipari víztisztítás és otthoni vízszűrés: mi a hasonlóság?

Ipari víztisztítás és otthoni vízszűrés: mi a hasonlóság?

A tiszta víz felbecsülhetetlen érték, és ez különösen így van napjainkban, amikor sokszor hallani arról, bolygónk vízkészletei fogyóban vannak. Nem csak környezetvédelmi szempontok szólnak azonban a korszerű megoldások mellett, hanem a takarékosság is. Az ipari víztisztítás során a háztartásokból kikerülő szennyvizet megszabadítják a lebegő szennyeződésektől, és persze a szerves anyagoktól, baktériumoktól is. Az ülepítésen túl többszörös átszűrést alkalmaznak ennek érdekében. 

Az otthonokban használt vízszűrők szintén hasonló elven működnek, ám kétségtelenül kisebb méretekben. Az ipari víztisztítás egyre nagyobb szerepet kap a szennyvízkezelés során, és hozzá a szűrőket, szivattyúkat gyártó cégek korszerű technológiát kínálnak. De mi a helyzet akkor, ha otthonunkban szeretnénk megoldani a vízszűrést? Jelentős könnyebbséget kínál már az is, ha nem kell hazacipelni nap mint nap több üveg ásványvizet, és persze a dolog anyagi vonzata mellett sem mehetünk el.

A vízszűrő kancsók bizonyulnak a legolcsóbb megoldásnak, de a csapra szerelhető víztisztító is egyre többek otthonában kap helyet. A napi legalább három liter folyadék fogyasztásához nélkülözhetetlen tiszta vízhez így egyenesen a csapból juthatunk hozzá, ami kényelmi szempontból sem elhanyagolható.

Míg az ipari víztisztítás hatalmas méretekben oldja meg mindezt, addig az otthoni vízszűrő kis helyen elfér, és beüzemelését is könnyedén megoldhatjuk laikusként is. Bolygónk jelentős hányadát víz teszi ki, de a ténylegesen fogyasztható vízkészlet egyre csökken. Érdemes tehát a takarékos és környezettudatos megoldásokat előnyben részesíteni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ipari víztisztítás
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."