Ipari vízszűrő berendezések típusai

Az egyik leggyakrabban alkalmazott vízkezelési, víztisztítási technológia az ipari vízszűrés. A legtöbb üzem és gyár rendelkezik ipari vízszűrő berendezéssel, hiszen a legtöbb iparágban szükség van a víz tisztítására, a nagy üzemekben pedig ez csakis ipari vízszűrő berendezéssel történhet.

 Nem mindegy azonban, hogy milyen ipari vízszűrő berendezést alkalmazunk. A bejövő vagy a használt víz lebegőanyaga határozza meg hogy milyen típusú vízszűrőre van szükség, illetve sokszor az is közrejátszik ebben, hogy mire szeretné alkalmazni a vízszűrő berendezést, tehát hogy mit szeretne elérni vele.

Az ipari vízszűrő berendezések résmérete nem egyforma, illetve a szűrési hatékonyságban is mutatkoznak különbségek, ezt is figyelembe kell venni tehát a választás során. A legegyszerűbb vízszűrési módszer a szűrőházas vagy eldobható szűrőberendezéses vízszűrő. Ennek számtalan fajtája létezik, és a legtöbb méretben megtalálható, teljesítményben is nagy a választék.

Az előbbihez hasonló megoldással, az eldobható szűrőbetétes mechanizmussal működik a visszamosható szűrőházas, tisztító vízszűrős szűrő is. Itt annyi a különbség, hogy mechanikus tisztítással újra használható a szűrő. A multimédiás kavicsszűrő azokon a helyeken alkalmas, ahol nagy szennyeződéseket kell kiszűrni a vízből. Az aktívszén-szűrő berendezés a klórmentesítésre és az íz és szagtalanításra alkalmas.

Az ultraszűrő az egyik leghatékonyabb megoldást nyújtja, ez az egyik leghatékonyabb mechanikai vízszűrési módszer. Ez már a mikrobiológiai szennyeződéseket is képes eltávolítani. A víztisztítás rendkívül fontos, foglalkozzon Ön is azzal, hogy tiszta víz kerüljön a szervezetébe, hívja fel barátainak, családtagjainak, munkatársainak is a figyelmét arra, hogy a vízszűrő használata hasznos.  

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Ipari víztisztítás
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."