Hol kezdődik a víztisztítás folyamata?

Hol kezdődik a víztisztítás folyamata?

A víztisztítás folyamata még, a különböző fizikai, kémiai, biológiai beavatkozások előtt elkezdődik. Megelőzve a tisztításért felelős rendszer kiválasztását, beszereltetését, és beüzemelését. Mondhatjuk azt is, hogy ezek már mind, csak következmények. A kezdet, azonban egy gondolat, és egy ehhez társuló igény: tiszta víz. A csapból is az folyik, hogy a csapból folyó víz, ugyan az ivóvíz elnevezéssel büszkélkedhet, mégsem a legideálisabb a hosszan tartó fogyasztása. Sőt.

Manapság már a köztudatban az a tény is gyökeret eresztett, hogy a zuhanyozás, fürdés alkalmával elhasznált folyadék sem mindegy, hogy milyen minőségű. A szervezetünk nem csak, hogy működéséhez igényli a folyadékot, de nagyrészt vízből áll. A szövetek, sejtek meghalnak a nem megfelelő hidratáltságnak köszönhetően. Azaz, korántsem mellékes, hogy milyen üzemanyaggal olajozza be rendszerét. A víztisztítás folyamata ezen a ponton kezdődik.

A lélektani határ itt érzékelhető a leginkább. Azért lényeges ezt hangsúlyozni, mert bár valóban megannyi fórum tárgyal erről a roppant fontos kérdéskörről, mégis viszonylag kevesen jutnak el a cselekvésig. Úgy gondolják, hogy van igazság ebben az egészben, de a csapvízüknek jó az íze, szinte szeretik, arról nem is beszélve, hogy már meg is szokták. A szokás hatalma pedig nehezen leigázható. Tapasztalta már, hogy zuhanyozás után kellemetlenül száraz a bőre, ami idővel viszketéssel, égő érzéssel jár?

Valószínűleg igen, s ilyenkor vagy a tusfürdőjét, vagy a szappanját hibáztatta, de még az is lehet, hogy a levegő hőmérséklete is előkerült, mint tettes társ. De mikor gondolt először arra, hogy esetleg a vízben van a hiba? A víztisztítás folyamata a tudatos felismeréssel kezdődik, aminek csak pozitív következményei vannak.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztítás folyamata
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."