Menü

Hogyan működik a fordított ozmózis elvén alapuló víztisztító?

Hogyan működik a fordított ozmózis elvén alapuló víztisztító?

Hogyan működik a fordított ozmózis elvén alapuló víztisztító?

A fordított ozmózisos víztisztító működésének lényege, hogy megszűri a vezetékes vízben található szennyeződések nagy részét, mint például a fluoridot, a higanyt, a klórt, az arzént, az ólmot, az azbesztet és még rengeteg olyan szennyeződést, ami káros lehet az egészségére. De a pontos szűrési adatokról minden egyes berendezés esetében külön kell tájékozódni.

Hogyan működik a fordított ozmózis elvén alapuló víztisztító?

 

Az emberi test nagy része víz, mégis sajnos kevesen figyelnek oda a megfelelő folyadékpótlásra, pedig a folyadéknak kiemelt szerepe van a szervezet egészséges és kiegyensúlyozott működése szempontjából. Legyen szó nyári melegről vagy a téli fűtési szezonról, a megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvíz létfontosságú. De vajon milyen a megfelelő minőségű ivóvíz, és milyen egy fordított ozmózis elvét használó víztisztító működése?

Csapvíz vagy ásványvíz?

Egy felnőtt ember napi vízigénye 2-3 liter körül van, melynek nagy részét víz vagy más folyadék formájában kell magához vennie. A maradékot a mindennapi táplálkozás során tudja biztosítani. 

Sokan ragaszkodnak az ásványvízhez, mert azt gondolják, hogy az tiszta, káros anyagoktól mentes. Ennek következtében hatalmas mennyiségű műanyag palack halmozódik fel hazánkban évről évre. Számos településen nem megoldott a szelektív hulladékgyűjtés, ezért ez a mennyiségű műanyag hulladék nagy terhet ró a környezetre. Sajnos az ásványvizek tisztasága sem lehet 100 százalékos, hiszen a palackozás után hosszú ideig állnak a boltok polcain, így előfordulhat, hogy káros anyagok oldódnak ki a PET palackból. 

A csapvíztől is sokan félnek, mert attól tartanak, hogy egészségre káros anyagokat tartalmazhat. Ön is biztosan találkozott már olyan hírekkel, melyek szerint arzén, gyógyszermaradványok, klór vagy egyéb szennyeződés található az ivóvízben.

Mi a jó megoldás?

Az ásványvíz összetételére Önnek nincs hatása, nem tudja befolyásolni, hogy mit tartalmazzon, mert készen kapja. A csapvíz viszont az Ön háztartásába érkezik, ezért lehetősége van rá, hogy odafigyeljen a tisztaságára. Ma már rendelkezésre áll olyan takarékos, kényelmes és egyszerű megoldás, mint a fordított ozmózisos víztisztító rendszer.

Takarékos, mert magas átfolyási sebességet biztosít, és kényelmes, mert az otthonában beszerelhető, így mindig elérhető. A szűrő cseréje rendkívül egyszerű és gyors. A szűrőfedél könnyedén eltávolítható, maga a szűrő pedig egy gyors mozdulattal kivehető, illetve visszahelyezhető. 

Hogyan működik a fordított ozmózis elvén alapuló víztisztító?

A fordított ozmózisos víztisztító működésének lényege, hogy megszűri a vezetékes vízben található szennyeződések nagy részét, mint például a fluoridot, a higanyt, a klórt, az arzént, az ólmot, az azbesztet és még rengeteg olyan szennyeződést, ami káros lehet az egészségére. 

Az Aquasana fordított ozmózisos víztisztító párosítja a Claryum technológiát, valamint a remineralizációt. Mindez azért fontos az Ön számára, mert így a víztisztító berendezése nem csupán kiszűri az ivóvizéből a egészségére káros anyagokat, hanem vissza is tölti az egészséges ásványokat. Így javítja a víz pH-egyensúlyát és a lúgosságát. 

Az Aquasana fordított ozmózis víztisztító működésének előnyei

Az Aquasana fordított ozmózisos víztisztító rendszer megbízható, mert azon kevés márkák közé tartozik, amely független dokumentációval tudja alátámasztani a teljesítményét. 

Az Aquasana termék készítői és forgalmazói bizonyítani tudják, hogy a víztisztító berendezés pontosan milyen típusú szennyeződéseket, és milyen hatékonysággal szűr ki a vezetékes vízből, így használata teljesen biztonságos és kényelmes. Ha Önnek fontos az egészsége és a környezetének védelme, akkor a webáruházunkban kapható Aquasana fordított ozmózisos víztisztító berendezés a legjobb választás.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Fordított ozmózis víztisztító

Keresés