Háztartási víztisztítót, de milyet?

Háztartási víztisztítót, de milyet?

Nem könnyű a választás, hogyha a fókuszba a háztartási víztisztítók kerülnek. Mindenképpen érdemes felmérnie egyedi igényeit, elvárásait, s azok tudatában már lényegesen könnyebb lesz a döntés, az alábbi típusok közül. A csapra szerelhető víztisztítók a konyhai csaptelep végére csatlakoznak, vagy a külső, vagy a belső menetes részre kell felcsavarni a berendezést. 

Az útváltó csap, vagy útváltó kar segítségével választható ki a színtiszta csapvíz, tehát a karnak köszönhetően a berendezés folyamatosan fent maradhat, nem kell le, és felszerelni, ami nagyban komfortosabbá teszi a használatát. Ezek a készülékek a csapvíz hasznosítható ásványi anyag tartalmát érintetlenül hagyják. A pult alá szerelhető háztartási víztisztítók helyigénye nagyon minimális, talán ezért is örvendenek nagy népszerűségnek.

Mivel nem rendelkeznek tartállyal, így a fertőtlenítésre, tisztításra nem kell figyelmet szentelnie. A csapvíz szűrése jelen időben történik, a berendezést a konyhapult alá szerelik be. A hasznos szerkezet egyetlen része látható, ez a tiszta vizet adó csaptelep. A háztartási víztisztítók legkönnyebben mobilizálható fajtái a tiszta víz előállítására tervezett kancsók.

Ezek a praktikus, szűrővel felszerelt kellékek a lakás bármely pontján elhelyezhetők, nincsenek helyhez kötve, és helyigényük is minimálisnak mondható. Akkor érdemes ezt a megoldást választania, amennyiben főként csak önmagának szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, de ha családja nagyobb létszámú, akkor már nem kifizetődő a kancsó alkalmazása. Utóbbi esetben a csapra, vagy pult alá szerelhető háztartási víztisztítók nyújtanak praktikus, és költséghatékony megoldást.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."