Menü

Házközpontú-, Ivóvíztisztítók és zuhanyszűrők

Házközpontú-, Ivóvíztisztítók és zuhanyszűrők

Nagyon fontos, hogy mikor víztisztítók közül szeretnénk vásárolni, akkor körültekintően járjunk el és ne a marketingszöveg, hanem a tények alapján hozzunk döntést. A különféle vizsgálatok bebizonyítják, hogy pontosan mit szűr ki a vízből az adott készülék és ez a legfontosabb. Az vitathatatlan, hogy nincs értelme, hogy rozsdás csöveken keresztül folyó vízben lévő, gyógyszermaradványok, gyomirtók és féregirtó szerek maradványival, klórral, higannyal és egyéb fertőző anyaggal közvetlenül kapcsolatba kerüljünk ivás, vagy zuhanyzás alkalmával nap, mint nap. 

Az általunk forgalmazott készülékek független labor által történő bevizsgálással rendelkeznek, így nemcsak azt állítjuk, hogy hatásosak, hanem ezt be is tudjuk bizonyítani az Ön számára. Ezért is adunk 60 nap pénz-visszafizetési garanciát minden készülékünkre. Mivel közvetlenül a gyártótól importáljuk a különféle termékeinket, így jelentős kedvezménnyel tudjuk azokat értékesíteni Önnek. Nálunk nemcsak az ivóvizet, hanem a zuhanyozásra szánt vizet is könnyedén megtisztíthatja zuhanyszűrőink segítségével. Hiszen nagyon fontos, hogy a bőrünk se érintkezzen a különféle számunkra káros anyagokkal.

Arról nem is beszélve, hogy a kutatások bebizonyították, hogy a bőrön át történő felszívódás még jelentősebb lehet, mintha szánkon keresztül juttatjuk be ivás alkalmával a vizet szűrés nélkül. Nálunk házközpontú szűrő rendszereket is talál weblapunkon, így az is elérhető, hogy minden csapon csak tiszta víz folyjon a házában, lakásában. Ne habozzon valamelyik elérhetőségen megkeresni minket és minden kérdésére szívesen válaszolunk és segítünk Önnek mindenben.

Keresés