Menü

házi víztisztító berendezések

2018. 12. 14. 06:00:00

A házi víztisztító berendezések széles spektrumon mozognak a kancsóktól kezdve egészen a komplex rendszerekig, melyek az egész háztartás vízellátásáért felelősek. Ez bizony azt jelenti, hogy megannyi alternatíva közül válogathat pénztárcájának és persze elvárásainak megfelelően. 

2018. 11. 27. 08:00:00

A házi víztisztító berendezés kicsit olyan, mint egy tiszta vizű forrás, aminek minden pozitívumát kihasználhatja, élvezve az egészséges folyadék fogyasztást. Az ugyanis napjainkban már nem kérdés tárgya, hogy a csapból folyó variáció távol áll mindentől, ami a szervezet épségét, optimális működését támogatná. Ez ellen, azonban könnyedén védekezhet. Minden a felismeréssel kezdődik, azzal a pillanattal, amikor személyesen döbben rá arra, hogy az ivóvíz mégsem az, aminek látszik vagy láttatni akarják. 

2018. 02. 13. 05:00:00

A házi víztisztító berendezés egyszerűen nem hiányozhat akkor az életéből, ha a tudatos, egészségre fókuszáló döntések, elhatározások híve. Az már nem számít újdonságnak, hogy a vezetékes víz nem nevezhető tökéletesnek. Sőt. Ha górcső alá veszi a benne úszkáló anyagok minőségét, akkor láthatja, hogy a szervezet szempontjából megannyi káros komponenst tartalmaz. Az ízrontó vagy éppen illatrontó molekulák csak a kisebbik rossz kategóriájába tartoznak. 

2017. 12. 05. 06:00:00

Vitathatatlan, hogy víztisztító berendezések nélkül lehetetlen olyan „csapvizet” inni, ami az emberi szervezet számára éppen optimális. Az könnyen előfordulhat, hogy a pohárba kerülő nedűnek kifogástalan az íze, nem érkezhet rá panasz, de attól még a bel tartalma akkor sem ideális. Rosszabb esetben a kívülről is jól látható jellemzők sem stimmelnek. Az íz- és illatrontó anyagok szó szerint megkeseríthetik a víz fogyasztását. Ha már találkozott fehéres, vagy vöröses-barnás innivalóval – ami elvileg kristálytiszta víz – akkor tudja mire gondolunk.

2017. 11. 07. 08:00:00
A házi víztisztító berendezés megvásárlása tudatos, felelős döntés, melyet nem érdemes elkapkodnia. Ha elhatározta magát, hogy tenni szeretne egészségéért úgy is, hogy szabályozza a poharába csapolt folyadék milyenségét, akkor gyakorlatilag megtette az első, és egyben legnehezebb lépést. Döntött. Tudatosan belátta, hogy a csapból folyó alternatíva nem nevezhető egészségesnek, s hogy igenis, léteznek kitűnő megoldások arra, hogy a tiszta víz ne csak, mint álomkép lebegjen a szeme előtt, hanem a poharában hullámozzon, mint kortyolható, élvezhető folyadék. 
2017. 04. 21. 03:00:00

A víztisztító berendezések megalkotását az, az egyszerű igény hívta életre, hogy valóban tiszta vizet tudjunk önteni a pohárba. Évtizedeken keresztül elterjedt volt az a nézet, hogy az ásványvíz éppen tökéletes a szervezetnek. A kiterjedt, és határozottan meggyőző marketing mélyen elültette ezt az elképzelést, amelyet azonban azóta számtalanszor megcáfoltak. A kutatók arra jutottak, hogy az egészség szempontjából az optimális mértékben tisztított, azaz szűrőrendszeren átfuttatott víz a legideálisabb. 

2017. 02. 24. 08:00:00

A házi víztisztító megannyi előnnyel rendelkezik, melyek egytől-egyig az ön egészségét szolgálják. Magyarország vizeiben számos káros anyag található, melyek bekerülve az ivóvíz rendszerekbe közvetlenül veszélyeztetik az ön szervezetét. A klórozással igyekeznek némileg javítani a víz általános helyzetén, kiölve a benne található baktériumokat, egyéb mikroorganizmusokat, ám épp ennek, a klóros kezelésnek az eredménye, a továbbra sem tiszta víz. 

2016. 09. 08. 17:17:00
A vezetékes vízre sokan azt hiszik, hogy teljesen tiszta és mindenféle szennyeződéstől mentes, azonban ez nincsen teljesen így. A házi víztisztító berendezések pontosan azt a célt szolgálják, hogy a lehető legtisztább ivóvíz álljon rendelkezésére. Ha szeretne vásárolni online egy ilyen berendezést, akkor ne habozzon, hanem nézze meg áruházunk oldalát, ahol nagyszerű ajánlatokkal állunk a rendelkezésére.
2015. 08. 25. 19:00:00
Sajnos a magyarországi vezetékes víz nem éri el azt a minőséget, amely emberi fogyasztásra alkalmassá tenné. A csapvíz számos olyan szennyeződést és a víz fertőtlenítésére használt klórt és klórszármazékot tartalmaz, amelyek amellett, hogy kellemetlen szag és íz hatást keltenek, káros hatással vannak a szervezetre. Így nekünk kell alternatív megoldást találnunk a tiszta víz fogyasztása érdekében, ami a házi víztisztító berendezések és a palackos vizek által érhető el.

Keresés