Menü

Házi víztisztító rendszer: egészséges víz kedvező áron

Számolt valaha utána, hogy havonta mennyit költ ásványvízre? Ha megtette, akkor már tudja, ha pedig nem szánt erre még időt, akkor eláruljuk, hogy túl sokat, ahhoz képest, hogy már minden háztartásban elérhető a vezetékes víz. Igaz, hogy a csapon nem túl egészséges víz folyik, de megfelelő házi víztisztító rendszer segítségével olyan kristály tisztává varázsolható, hogy a legjobb minőségű palackos vizekkel is felveszi a harcot. 

A házi víztisztító rendszer telepítéséhez csupán egyszer lesz szükség egy nagyobb kiadásra, ami azonban meg is térül néhány hónap alatt, de utána már csak néhány forintba fog kerülni egy liter egészséges folyadék előállítása. Választhatunk központi és lokális víztisztító megoldások között is. A központi vízszűrő a teljes vízmennyiséget megszűri, ami bejön a lakásba, a lokális csak egy adott csaptelepre korlátozódik.

Mindkettőnek megvan az előnye, az hogy kinek melyik megoldás a megfelelő, az pedig teljesen az egyén és helyzetfüggő. Ha minden csaptelepen, sőt, a még a tusolóban is egészséges vízhez szeretnénk hozzájutni, akkor érdemes a központi házi víztisztító rendszer mellett letenni a voksunkat, de ha megelégszünk, hogy egy vagy két hely legyen a lakásban, ahol egészséges víz érhető el, akkor válogathatunk a csapszűrők, az átfolyós, tárolós és egyéb házi víztisztító rendszer alternatívák közül is.

Fontos, hogy azon a csaptelepen mindenképpen meg legyen szűrve a víz, amelyet ivó és főzővíz szolgáltatására használunk, de ajánlott a zuhanyszűrő használata is, mert bőrön keresztül is pont úgy behatolnak a káros anyagok, mint elfogyasztás útján.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Házi víztisztító rendszer

Keresés