Használjunk vízszűrőt bőrünk védelmének érdekében!

Hazánkban a víz kifejezetten jó minőségű, csak az a gond vele, hogy magas az arzén, ammónium és klór tartalma. Ezért a vizet célszerű utókezelni. Erre valók a vízszűrők, melyeket a háztartásban található csapokra, zuhanyzókra kell felszerelni. Miért jó a zuhanyra szerelt vízszűrő? Biztos Ön is érezte már az uszodában, hogy szeme egy idő után bevörösödött, bőre viszketett és érzékennyé vált, haja összetapadt. 

Ezt a vízben lévő klór okozza, amit a vízszűrő berendezésekkel kiszűrhetünk a vizünkből, megakadályozva a fenti tünetek kialakulását. A szűrt vízzel fürdés után bőrünk sima, bársonyos, egészséges tapintású lesz, hajunk puha, fényes, könnyen kezelhető, ráadásul lényegesen kevesebb sampon és tusfürdő szükséges. A csapra szerelhető vízszűrők háromféle szűrőbetéttel rendelkezhetnek.

1.Aktív szénszűrő betét: A teljes szűrőbetét aktívszén. Aktívszén és aktívszén között is nagy eltérés lehet. Minél nagyobb a granulátum felülete, annál nagyobb a hatásfoka. 2. Kerámia betét: Ez a betét eltávolítja a 0,5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint pl. a baktériumokat (ecoli, salmonella, shigella,) cisztákat, fonalféreget. A legjobb az a fajta, ami aktivszénnel van kiegészítve. 3.Kombinált szűrőbetét:

Két részből áll, melyből az első rész a poliprepilén, mely nem engedi át az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint például homok, iszap, rozsda. A második rész egy aktívszén réteg, amely megköti a klórt, minimalizálja a nehézfém tartalmat, javítva ezzel a víz ízét. A beépíthető vízszűrők ugyanazt tudják, mint a csapra szerelhető társaik, de nem a fordított ozmózis elvén működnek. A szűrőegységet a mosogatószekrényben kell elhelyezni.

Címkék: vízszűrő

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."