Ha kút, akkor ivóvíz vizsgálat

Ha kút, akkor ivóvíz vizsgálat

Napjainkban mind elterjedtebbé válik az udvarokon, kerti kapcsolatokkal rendelkező területeken lévő kutakból nyerhető víz felhasználása: autómosásra, locsolásra, vagy épp háztartási munkálatokra. Az ivóvíz vizsgálat ilyen helyzetekben elengedhetetlen, és kihagyhatatlan feladat, amiről nem érdemes megfeledkeznie. Bár nagyanyáink korában még nem is hallottak arról, hogy víztisztítás, meg ivóvíz analizálás, de akkoriban sem a levegő, sem a talaj nem volt olyan szennyezett, mint a mai, túlzottan is modern világunkban. 

Nyilván, ha csak a használati tárgyait szeretné kezelni a „forrással”, akkor ezt különösebb kockázat nélkül, bátran megteheti. Problémát, és ezzel együtt veszélyt a fogyasztás jelent. Amire kevesen gondolnak, hogy a zöldséges kert öntözése, vagy épp a gyermekmedence feltöltése prioritást élvez, hogy ivóvíz-minőségű vízzel történjen!

Gondoljon csak bele: a frissen megöntözött paprikát néhány héttel később abban a hitben teszi a szendvicsébe, hogy a legtermészetesebb vitaminokkal, ásványi anyagokkal látja el szervezetét, a saját nevelésű zöldségnek köszönhetően. Ám, ha az ivóvíz vizsgálat elmaradt, akkor ez korántsem biztos, sőt. A láthatatlan szennyeződések akár be is épülhettek a paprikába, amit aztán ön, teljes nyugalommal, és biztonságérzettel fogyaszt.

Az ivóvíz vizsgálat során egyértelműen kiderülnek a kútvíz összetevői, s így az is, minden kétséget kizáróan láthatóvá válik, hogy mennyire káros a fogyasztásra ez az alternatíva. Szennyeződések esetén víztisztító szűrőrendszerek beépítésével könnyedén orvosolható a probléma. Ha pedig egészségére káros anyagot egyáltalán nem tartalmaz a víz, akkor bátran locsolhatja, öntözheti növényeit, s fogyaszthatja zöldségeit.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog ivóvíz vizsgálat
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."