Górcső alatt az asztali víztisztító

Górcső alatt az asztali víztisztító Az, hogy vizünket tisztítani kell senkinek sem új információ. Ez gyakorlatilag tény, amely beépült a hétköznapokba, s egyre többen tesznek lépéseket a cél elérésének érdekében. Az asztali víztisztító ilyen, tökéletes eszköz lehet a tiszta vízért folytatott küzdelemben. A csapvízben számos ízrontó, szerves anyag található, melyek nem biztos, hogy jó hatással vannak szervezetünkre. Az asztali víztisztító szűrőbetétje arra hivatott, hogy ezeket, a nem kívánatos anyagokat kiszűrje. 

Az asztali víztisztítók többségében a csaptelep környékén helyezhetők el, átváltó csappal, kifolyó csővel, és természetes több szintű szűrőberendezéssel. Az asztali víztisztító ideális, hogyha a gyors telepíthetőség a céljaink között szerepel. A mobilizálhatóságának köszönhetően gyakorlatilag a lakás bármely csapján beüzemelhető, tehát bárhova vihetjük magunkkal.

Akár nyaralni is. A polipropilén szűrő garantálja a mechanikai szűrést, azaz a homok, iszap, vagy egyéb részecskék nem „gazdagítják” a jövőben ivóvizünket. Az aktív szén antibakteriális, algaölő hatású, és teljes biztonsággal hatástalanítja a klór, illetve más eredetű szennyeződéseket. Ha az asztali víztisztító rendelkezik KDF réteggel is, akkor gyakorlatilag a készülék védve van a baktérium flóra kialakulásától.

A KDF szűrő emellett csökkenti a nehézfémek koncentrációját, és eltávolítja a növényvédő szereket. Az asztali víztisztító esetében a szűrőbetéteket rendszeresen ellenőrizni, és bizonyos időközönként (3-6 hónap) cserélni kell. Ennyi plusz költséggel mindenképp számolnunk kell, ám valószínűleg gondolkodás nélkül feláldozzuk a felmerülő anyagi terheket a tiszta, és egészséges víz oltárán.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."