Fókuszban az ozmózisos vízszűrő berendezések

Fókuszban az ozmózisos vízszűrő berendezések

Az ozmózisos vízszűrő berendezések innovációjának hála a vízfogyasztás teljes mértékben egészségessé válik. Sokan úgy hiszik, hogy a víz tisztítása túlzás, hiszen a csapból éppen optimális minőségű víz folyik. Ez az állítás, azonban egyre kevésbé állja meg a helyét, pláne az elrettentő tények, adatok ismeretében. Egy felnőtt ember napi vízfogyasztása minimum 2,5-3 liter. Ilyen mennyiségű hidratálás során korántsem elhanyagolható szempont, hogy milyen minőségű a víz, amelyet fogyasztunk. 

A vízszűrő berendezések különböző generációi mind arra hivatottak, hogy ezt az igényünket maximálisan kielégítsék, s megoldják vizes problémáinkat. Az ozmózisos víztisztítás minimum öt lépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik. Ennek a kiterjedt szűrési technikának hála garantálható, hogy a csapból kifolyó víz kristály tisztaságúvá, ezért fogyasztásra maximalizálttá válik.

Az első lépcsőben a nagyobb porszemek, salakanyagok, gombák, ciszták stb. akadnak fenn a rendszerben, ezt nevezzük előszűrésnek. A második lépcsőben az aktív szénszűrő segítségével a vízbe nem való mikroorganizmusok, ízek, mérgek, színek rostázódnak ki. A harmadik lépcsőben a membrán megóvásának céljából visszamaradnak az egy mikronnál kisebb anyagok is.

A negyedik lépcsőben lép életbe a fordított ozmózis, ami gyakorlatilag a rendszer szíve-lelke. Itt kizárólag a vízmolekulák juthatnak át a berendezésen. Az ötödik lépcsőben, az utószűrés során az esetlegesen megmaradt ízek, színek kiszűrése történik, szintén aktív széntechnológia alkalmazásával.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."