Figyeljen a folyadékfogyasztásra! A vízszűrő segíthet.

Figyeljen a folyadékfogyasztásra! A vízszűrő segíthet.

Gondolt már arra, hogy szívesen lecserélné a palackos ásványvizeket? Vízszűrő segítségével az otthoni csapból folyó vizet is kristálytisztává varázsolhatja, és nem utolsó sorban megszabadíthatja a kellemetlen mellékíztől. De miért is ilyen fontos, hogy ügyeljünk a mindennapi folyadékbevitelre? Az emberi test 75 százaléka víz, és minden szervrendszer és szerv működésében kiemelt szerep jut neki. 

Ha nem iszunk eleget, koncentrációs problémák léphetnek fej, fejfájást tapasztalhatunk, tartós dehidratáltság esetén pedig akár vesekövesedés is kialakulhat. A vízszűrő használatával mindig lesz otthon tiszta víz, és ezzel sokat spórolhat is a mindennapi ásványvíz beszerzésén. S hogy mennyi vízre van szüksége az emberi szervezetnek?

A szakemberek szerint húsz testsúly kilogrammonként egy liter az ideális. Természetesen aktív testmozgás, vagy tikkasztó hőség esetén ennél akár több is szükséges lehet a jó közérzethez. A cukros, szénsavas üdítők azonban mindenképpen kerülendőek, hiszen ezektől csak még szomjasabbnak érezheti majd magát, hogy a rejtett kalóriák miatti plusz kilókról már ne is szóljunk. A tiszta víz energiával tölt fel, segít a felesleg leadásában, és hidratáltan tartja a szervezetet.

A vízszűrő segítségével átszűrt vizet teakészítéshez vagy a házi kedvenc ellátásához is felhasználhatja. Hosszú távon gondolkodva a vízszűrő készülék remek választásnak bizonyul, melynek segítségével energikussága érdekében is sokat tehet. Ne feledje, a koffein és az alkohol rendkívüli mértékben szárítják a szervezetet, ezért fogyasztásuk esetén fokozottan érdemes a víz bevitelére ügyelni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Vízszűrő betét
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."