Érdekes adatok a vízről … miért is ajánlott a vízszűrő

Sokat lehet hallani a víz és a vízivás fontosságáról, de mindig vannak adatok, amelyek ismeretében az ember átgondolja a vízhez való viszonyát és talán jobban odafigyel a tiszta ivóvíz fontosságára és a tisztaságának megőrzésére. Azt tudjuk, hogy a bolygó amelyen élünk, 2/3 részét víz borítja, de ennek mindössze 2,5% ivóvíz. 

Mivel a Föld lakossága rohamosan növekszik, az ivóvíz mennyisége pedig nem, ezért arányaiban a vízkészlet fogy. Az élőlények, így az ember nagy százaléka is víz, ezért fontos a „belső” vizet minél jobb állapotban tartani. Sajnos a földalatti víztározók minősége sem a régi már, ezért a vízszűrő használata nem luxus.

A kereskedelemben nagyon sok fajta vízszűrő található, amelyek kapacitása és tudása, ebből kifolyólag pedig ára is nagyon különböző. A víz utánpótlása nélkül a szervezetünkben mérgezés lép fel, mivel nincs semmi ami „átmossa” a sejtjeinket, ami elszállítja a méreganyagokat, pótolja a nyomelemek vízből származó részét, nedvesen tartsa orrunkat, szemünket és szánk belsejét.

Megjelenik a vérben, a sejtközi állományban, majd vizelet formájában magával visz egy csomó a szervezet számára feleslegesség vált anyagot. Ebből is látszik, hogy a bevitt víz minősége miért bír nagy jelentőséggel. Megbízhatóan pedig tiszta vízhez, vízszűrő segítségével juthatunk. A vízszűrő, fajtától függően pedig segít abban, hogy a víz utánpótlásunk minél tisztább legyen és ne terheljük feleslegesen szervezetünket olyan anyagokkal, amelyek nem szolgálják annak egészségét.       

Címkék: Vízszűrő

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."