Egyszerű megoldás a központi víztisztító

Amennyiben a ház nagysága vagy elrendezése megköveteli, elképzelhető, hogy gazdaságosabb egy, az egész házat lefedő központi víztisztító beszerzése. A másik fontos szempont, ami miatt vásárlóink gyakran ezen berendezés mellett döntenek, az az, hogy azt szeretnék, hogy a ház minden csapjából, többek között a zuhanyból is tiszta víz folyjon. Ekkor gazdaságosabb a központi víztisztító beszerzése, minthogy minden csapra külön tisztítót szereljenek fel.

 A megfelelő tisztaságú víz, sajnos ma nem magától érthetődő, hiszen – köszönve a nagymértékű vegyszerhasználatnak – az ivóvíz rétegek nem megfelelő tisztaságúak. Ez vonatkozik a vízvezetéken érkező vízre, hiszen itt is gyakran az elöregedett vízvezetéknek köszönhetően rozsdamaradványok vannak a csapvízben. Ezen felül, a mindennapi használatban lévő klór, amelyet a víz fertőtlenítésére használnak, sem túl egészséges.

Az egyéni kutakból érkező vízben, pedig attól függően, hogy a talajrétegek mennyire szennyezettek különböző nitrit és nitrát maradványok vannak, amelyek szintén veszélyesek lehetnek egészségünkre nézve. Tehát a házunkat központi víztisztító berendezéssel ellátni manapság nem luxus. Ami a központi víztisztító működését illeti, több fázisban szűri át a házba beérkező vizet.

Az első fázisban a nagyobb lebegő szennyeződések kerülnek kiszűrésre pl. a homok, rozsda. A következő lépésben, a klór kb. 97% kerül eltávolításra, egy védett technológia által. A központi víztisztító a harmadik lépésben pedig egy bizonyos fajta szénszűrő segítségével eltávolításra kerül a megmaradt klór, vegyszerek és vegyi anyagok .

Címkék : Központi víztisztító

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."