Menü

Egyedi víztisztítók tesztje

Egyedi víztisztítók tesztje

A víztisztítók tesztje rámutat az egyes szűrési fajták hiányosságaira és persze kortyolható előnyeire. Az egészben az a legjobb, hogy ön is elvégezheti ezt a próbát, ugyanis a megbízható gyártók minden termékükhöz leírással szolgálnak. Ezek a szakanyagok részletesen foglalkoznak azzal, hogy mely anyagok kiszűrését garantálják a berendezések, s milyen teljesítményre képesek. 

Ha ezeket az adatokat összehasonlítja, akkor máris világos és egyértelmű képet kaphat arról, hogy melyik alternatíva beszerzése ajánlható. Természetesen mi is segítünk önnek. A teszt főszereplői a fordított ozmózisos rendszer, az aktív szenes variáció és a víztisztító üveg/kancsó. A vízszűrésre optimalizált kancsókról érdemes néhány szót szólni.

Első lépésnek tulajdonképpen nem rossz döntés, hiszen ahhoz, hogy belekóstoljon a színtiszta víz előnyeibe, megfelelő a kisebb mennyiség. Viszont. Ezek az üvegek nem egyszer pocsék minőségűek, arról nem is beszélve, hogy a fenntartásuk roppantul költséges. Minimális vizet önthet tisztára szűrve a poharába, mindennek tetejében az eredmény minősége sem megkérdőjelezhetetlen. Ennek így nincsen igazán értelme, főleg, hogy a szűrőt sokat kell cserélni, s épp ez adja a rendszer gazdaságtalan mivoltát.

A fordított ozmózisos megoldás egyik legnagyobb és egyben legkárosabb hátránya, hogy a hasznos ásványi anyagokat is kiszűri, melyek a szervezet épülését szolgálnák. Ez bizony nem nevezhető egészség centrikus variációnak. De akkor mi marad legvégül? A víztisztítók tesztje az aktív szenes alternatívát hozza ki győztesnek! A minőségi, és ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni, tehát a megbízható szénszűrővel üzemelő víztisztító az a befektetés, mely sokszorosan behozza az árát mind fizikai, mind egészségügyi szinten.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog víztisztítók tesztje

Keresés