Egészséges befektetés a zuhanyszűrő

Nem véletlen, hogy régen esővízzel mostak hajat. Nem csak azért tették ezt, mert nem volt vezetékes víz, hanem mert az esővíz volt az a lágy víz, amelyik a legjobb volt a hajnak. A mai vezetékes vizek, amelyek a lakások többségében találhatók, a legtöbb esetben sok klórral fertőtlenítettek. Ez semmiképp sem tesz jót sem a bőrnek, sem a hajnak, de belsőnknek sem. A csapra szerelhető zuhanyszűrő kiszűri a felesleges klórt a vízből, aminek az egyik látható előnye, hogy zuhanyzás közben nem szárítja ki a bőrünk a vízben lévő klór.

 A másik, pedig az, hogy amíg a zuhany alatt állunk, a kiáramló vízzel belélegezzük a klórt is, ami nem tesz jót testünknek. Hiszen a klór méreg. Akit egy kicsit jobban érdekel a téma, számos cikkben nézhet utána az adatoknak. A zuhanyszűrő, mivel kiszűri a klórt és egyéb lebegő anyagokat a vízből, olyan vizet bocsát ki magából, amelyik lágyabb és mentes a mérgező anyagoktól. A víz klórozása mára nagyon kétes értékű, annak ellenére, hogy a klór mennyisége az ún. „megengedett határokon belül van”.

Legalább is ezt mondják a szakemberek. Viszont kísérletek azt mutatják, hogy a folyamatos bevitellel, ami a zuhanyzás, ivás, valamint a főzés, a szervezetünkben halmozódik és számos negatív egészségügyi folyamatot indíthat el.

Éppen ezért a zuhanyszűrő igen fontos egészségvédő szerepet tölt be az életünkben. Talán az egyik legjobb befektetés, ha az egészségünk megőrzésébe illetve javításába fektetünk, hiszen a betegség igen drága szórakozás. Egyrészt az egészségügyi beavatkozások, de a gyógyszerek is igen borsos árúak, másrészt nem tudunk úgy élni, ahogy azt egy egészséges ember tenné. zuhanyszűrő

Címkék: zuhanyszűrő

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."