Menü

A doTERRA Air használata a hétköznapokban

2021. 10. 18. 12:37:00
A doTERRA Air használata a hétköznapokban

A doTERRA Air használata ajánlott azoknak, akik odafigyelnek az életmódjukra. Mindenki szeretne egészségesen élni, de azt, hogy mit is jelent ez pontosan, nehéz körülhatárolni. 

Rengeteg kutatómunka és próbálkozás árán találhatjuk meg a számunkra optimális étrendet és mozgásformát, hiszen mindannyiunk szervezete különböző módon reagál a külső ingerekre. Sokan azt gondolják, hogy az egészség kulcsa a megfelelő tápanyagbevitel és a rendszeres mozgás, viszont érdemes más tényezőket is számba venni.

Példának okáért fontos, hogy jó minőségű, tisztított vízzel hidratáljunk, hiszen a testünk 60%-a víz. A testi jóllétünk mit sem ér a mentális egészségünk nélkül, így erre is oda kell figyelnünk. Rengeteget tehetünk magunkért, ha szakítunk időt a pihenésre, és alkalomadtán egy kis illóolajjal tisztítjuk meg a helyiség levegőjét. 

Aromaterápia mindenkinek

Egy fárasztó nap után nem vágyunk másra, mint egy kis nyugalomra. Az otthoni pihenés relaxációs élményét mindenképpen érdemes fokozni valamilyen illóolaj vagy esszenciális olaj használatával. Az aromaterápia pozitív hatása már az ősidők óta ismert. Az illatok rendkívül jelentős hangulatbefolyásoló hatással bírnak. Az illatok nem csak az új élmények szerzésében játszanak nagy szerepet, hanem egy-egy aroma képes felszínre hozni rég elfeledett emlékeket is.

Az illatok mindennapjainkban tehát befolyásolják közérzetünket és hangulatunkat. A cégünk kínálatában kapható doTERRA olajok használatával biztosan minőségi olajokkal vehetjük körbe magunkat. Ezek a termékek pozitív hatásaikról váltak ismertté és közkedveltté. 

A doTERRA Air használatával tisztulnak a légutak

Egyes esszenciális olajok abban különböznek, a társaiktól, hogy bizonyítottak az egészségünkre tett pozitív hatásai. Nálunk, a Vízbarátok webshop kínálatában kapható doTERRA Air esszenciális olaj babérlevél, borsmenta, eukaliptusz, citrom, ravensara és kardamom alapanyagokból nyert illóolaj felhasználásával készült. A készítmény alkalmazható masszázshoz, fürdéshez vagy illatosításhoz. A maximális hatás elérése érdekében érdemes masszázsolajként használni.

Ha felélénkülésre vagy könnyű légzésre vágyunk, 5 cseppet masszírozzunk a mellkasunkra. Fürdéssel is kiváló hatást érhetünk el, ez esetben 5 cseppet cseppentsünk a fürdővizünkbe, és élvezzük az olaj jótékony hatásait. Ha illatosításhoz használnánk a terméket, akkor 1 csepp doTERRA Airt keverjünk el 10 csepp bármilyen hordozóolajban.

Az óvatosság sosem árt, ezért nagyon fontos, hogy mindig végezzünk bőrpróbát egy új olaj használatánál, mivel elenyésző esetben; néhány embernél előfordulhat bőrérzékenység. Ez az esszenciális olaj remek társunk lehet a hűvösebb idő beköszöntével, hiszen tisztítja a légutakat.

Mire jók még az illóolajok?

Az illóolajok méltán híresek pozitív hatásukról, és alternatív gyógymódként is szívesen használják őket az emberek a hétköznapi értelemben vett egészségük támogatására. A citrusos termékek gyakran javasoltak az idegrendszer támogatására, javítják a hangulatot, és segítik az immunrendszer megfelelő működését.

A borsmenta illata élénkít és enyhíti a gyomorpanaszokat. A levendula illóolaj oldja a feszültséget és megkönnyíti az alvást.

Amennyiben segítségre lenne szüksége a megfelelő termék kiválasztásában, vagy szeretne bővebb információt kapni a doTERRA Air esszenciális olaj hatásairól, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog doTerra

Keresés