Menü

Dobja fel Ön is konyháját modern csap segítségével 

2021. 05. 30. 09:28:00
Dobja fel Ön is konyháját modern csap segítségével  Ön is szereti szépíteni, újítani konyháját? Amennyiben igen a válasza, jó helyen jár. Mai blogcikkünkben bemutatunk Önnek néhány támpontot ahhoz, hogy az igényeinek leginkább megfelelő modern csapot tudja kiválasztani konyhájába.

Milyen szempontok alapján válasszon csapot a konyhába?

A legelején azt érdemes tisztázni, hogy melyek azok a szempontok, amelyek alapján az Önnek legideálisabb csapot tudja kiválasztani. A csapvásárlás sem különbözik a többi termékvásárlástól, azaz ahány ember, annyiféle elvárás: más stílus, design, forma jön be az egyik, más a másik embernek. Ugyanakkor van azért néhány szempont, amit mindenképpen érdemes figyelembe vennie a vásárlás előtt, hogy hosszú távon is elégedett legyen az adott termékkel.

Első körben tehát a dizájn helyett a funkcionalitás szempontjából érdemes mérlegelnie. Ha ez megvan, utána jöhet a design, a forma, a szín kiválasztása, hogy egy igazán modern csap kerüljön a konyhájába, ami ugyanakkor az Ön stílusával is harmóniában áll.

Érdemes tehát először a méretet, a szerelhetőséget és a működési paramétereket tisztáznia. Ajánlott víztakarékos üzemmódban működő csapot választania, mellyel nem csak a környezetet, de pénztárcáját is kíméli. A működés szempontjából választhat hagyományos tekerőgombos, nyomógombos, egykaros vagy éppen infra vezérlésű csaptelepet is.

Modern csap többféle kivitelben

A kihúzható fejes kivitel egy nagyon praktikus darab, mely sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Segítségével akár egy nagyobb edényt is könnyen el tud mosogatni, vagy éppen tele tud tölteni vízzel. Ennek egy nagyon modern verziója az úgynevezett industrial, azaz ipari hangulatú modern csap, amelynél az egész csapot tudja mozgatni.

A mozgásra vagy érintésre reagáló csap is igazán modern használatot tesz lehetővé. Használata igen praktikus, hiszen itt nincs nyitókar, nem kell azt saját kezével elforgatnia, hanem csak megérinti a csapot, és már hozzá is jut a csapvízhez.

A vízszűrős csaptelepek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek segítségével megszűrheti az otthonába érkező vezetékes vizet, mielőtt az a poharába kerülne. A vízszűrős csaptelep használata remekül kiváltja a palackozott ásványvizek fogyasztását, amellyel így a környezetterhelést is jelentősen csökkentheti, illetve önmagát is megkíméli a sok cipekedéstől.

Beépíthető csapteleppel ellátott vízszűrő készülék segítségével mindig friss és tiszta vizet fogyaszthat otthona kényelmében.

Új generációs Aquasana háromszűrős víztisztító beépíthető csapteleppel

Az AQ-5300 pult alá szerelhető víztisztító berendezés a Claryum® filtertechnológiának köszönhetően számos, a csapvízben esetlegesen előforduló káros anyagot kiszűr a vízből, így például a klórt és klórszármazékokat egyes nehézfémeket (higany, ólom), növényvédőszer és rovarirtószer maradványokat. Az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagokat (például magnézium, kalcium) ugyanakkor megőrzi a vízben.

A víztisztító tartozéka egy trendi, elfordítható, modern csap is, mely egyszerűen telepíthető. A csap anyaga fényes króm.

A készülék könnyen beszerelhető, nincs szükség hozzá szakemberre. A vízszűrő betét cseréje 6 havonta szükséges. 

Bármelyik víztisztítási technológián alapuló készüléket választja kínálatunkból, nálunk kockázatmentesen vásárolhat. Minden Aquasana vízszűrő készülékre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk. 

Amennyiben szakszerű segítségre van szüksége, további kérdése lenne, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeinken

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Központi víztisztító

Keresés