Menü

Csapra szerelhető víztisztító: tiszta víz műanyag palackok nélkül

Csapra szerelhető víztisztító: tiszta víz műanyag palackok nélkül

Megelégelte a műanyag palackok kupacát a lakásban? Szeretne környezetbarát, mégis megfizethető megoldásra váltani? A tiszta víz nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez és a jó közérzet fenntartásához. A legtöbben természetesnek vélik, hogy az ásványvizekkel ez könnyedén elérhető. De mi a helyzet a keletkezett szeméttel? 

Valóban mindannyian szelektíven gyűjtjük a szemetet? Mi lesz azokkal a palackokkal, melyek szanaszét hevernek a városban, a turisztikai nevezetességek környékén, vagy a tengerben? A csapra szerelhető víztisztító korszerű megoldást kínál mindazok számára, akik a csapból folyó víz kínálta lehetőségeket használnák ki.

Belegondolt már abba, hogy milyen lenne, ha minden bevásárlás alkalmával nem kellene több liternyi vizet becipelni a lakásba? A felnőtt emberi vízszükséglet naponta legalább két-három liter. Meleg időben vagy aktív sporttevékenység mellett ez akár öt literre is megemelkedhet. Persze a testsúly is fontos szerepet játszik abban, hogy mennyi víz szükséges a szervezet számára. A szakember húsz testsúly kilogrammonként javasolnak egy litert.

A csapra szerelhető víztisztító nagy előnye, hogy hatékony szűrést biztosít. Nem csak a gyógyszermaradványokat és a szerves vegyületeket távolítja el, hanem a klórt és annak származékait is. Ezzel szemben a szervezet számára hasznos kalcium és magnézium a vízben maradnak, ezzel is egészségét szolgálva.

A fenntartható fejlődés érdekében kiemelt jelentőséggel bír az, hogy a műanyag palackok használatát visszaszorítsuk, és olyan megoldást találjunk a vízellátás biztosítására, mely csökkenti ökológiai lábnyomunkat. A csapra szerelhető víztisztító használatával az előzőekben felsorolt előnyök egyszerre teljesülnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Csapra szerelhető víztisztító

Keresés