Blog

2018-03-16 05:00:00

A víztisztító csapra olyan jellemvonásokkal büszkélkedik, melyek az egyik legkeresettebb víz tisztítására specializált konstrukciók közé emelik. Az egyik legnagyobb előnye, hogy nem igényel különösebb átalakítást. A legtöbben ugyanis attól tartanak a leginkább, hogy a tiszta víz előállításához olyan körülmények szükségesek, melyek megszokott életterük szétrombolásával járnak. Természetesen erről szó sincsen. 

2018-03-13 04:00:00

A kútvíz szűrő jó szolgálatot tehet önnek, ha kerti, udvari kútjából kívánna tiszta vizet nyerni. Sokan hajlamosak ezt a területet félvállról venni. Ugyan mi baj lehet azzal, amit a természet ad az embernek? Nyilván önmagában a talajból feltörő vízzel nincsen probléma, de ismerve az ökoszisztémát azt már nem lehet elmondani, hogy az ilyen módon nyert víz fogyasztásra alkalmas. Ez annál is inkább igaz, hogy a természetben megannyi olyan anyag fordul elő, melyek alapvetően nem károsak, ám mégsem ajánlottak az emberi szervezet számára.

2018-03-09 06:00:00

A víztisztítók egyetlen célt szolgálnak, hogy ön tiszta vizet önthessen végre a poharába, bögréjébe, vagy éppen lábasába. De miért kell ezt ennyire kihangsúlyozni, és miért nem elég az, ami a csapból folyik? Az ivóvíz, így ebben a formában viszonylag becsapós megnevezés, ugyanis minden kétséget kizáróan arra utal, hogy a vezetékes variáció tökéletesen egészséges, sőt fogyasztásra alkalmas. A valóság, azonban ennél lényegesen kiábrándítóbb, ugyanis a csapvíz maximum az eltűrhető kategóriába tartozhat, de semmiképpen sem a javasolható variációk közé. 

2018-03-06 04:00:00

A vízszűrők összehasonlítása olyan téma, mely méltán vezeti a víztisztítással kapcsolatos, gyakran feltett kérdések listáját. Igazság szerint a legtöbben arra próbálják megtalálni a releváns választ, hogy konkrétan milyen típusú berendezéssel járnának jól, mind anyagilag, mind az előállított víz minősége szempontjából. Természetesen erre látatlanban roppant nehéz megfelelő felelettel szolgálni, mivel a felmerülő igények merőben eltérhetnek egymástól.

2018-02-28 05:00:00

A vízszűrő egyetlen dologért felelős: a poharába csapolt víz tisztaságáért. Azok a rendszerek, melyek szűrőbetétek segítségével arra hivatottak, hogy megóvják önt a vezetékből folyó vízben úszkáló adalékoktól megannyi variációban kínálják magukat. Azaz kizárólag öntől függ, hogy milyen típus mellett teszi le a voksát. A választás természetesen nem könnyű, de ha fel tudja mérni egyedi igényeit, s azokat mérlegelve átlátja a leglényegesebb szükségleteit, akkor pillanatok alatt átvilágíthatja a különböző modellek közötti különbségeket.

2018-02-26 06:00:00

A víztisztító készülék használatával járó előnyöket napestig sorolhatnánk. Önmagában az a tény utánozhatatlanul fantasztikussá varázsolja az eszközt, hogy a szó valós, és nemes értelmében tiszta vizet önthet (segítségével) a poharába. Az emberi test hidratálása prioritást élvez. Egészségügyi ajánlások szerint naponta két liter folyadék elfogyasztása a javasolható, de sokan ezt úgy módosítják, hogy 24 órában fél liter, tíz kilogrammonként. 

2018-02-23 05:00:00

A víztisztítás nagyon lényeges momentum, ám ennek ellenére viszonylag kevesen, keveset beszélnek róla. A legtöbben az általános szennyvíztisztításról hallottak, de behatóbban csak néhányan ismerik ezt a területet. Természetesen nem is lehet elvárás, hogy mindenki pontosan tudja hogyan zajlik például az ivóvíz előállítása. De az már annál inkább lényeges, hogy az emberekben tudatosodjon a tény: attól még, hogy valamit „ivó” jelzővel látnak el, az nem biztos, hogy magas minőséget jelent. 

2018-02-20 04:00:00

A tisztított víz a lehető leginkább egészség-tudatos alternatíva, amivel csak táplálhatja, ösztönözheti, serkentheti szervezetét. A folyadék bevitel fajsúlyos kérdés. Valószínűleg ön is hallott azokról a kutatásokról, melyek beigazolták azt a felvetést, hogy aki kevés vizet iszik, bizony hamarabb leépül agyilag. A demencia kialakulása például teljes egészében összefüggésbe hozható a dehidratáltsággal. Tehát téves úgy vélekednie a vízhiányról, mint egy a külsőben, száraz bőr képében megjelenő problémáról.

2018-02-16 06:00:00

Sokszor és sokat emlegetett kérdés, hogy miért élvez olyan nagy prioritást az ivóvíztisztítás? Az igazság az, hogy mindaddig míg az emberek elhiszik, hogy a vízvezetékből érkező alternatíva, mely ivóvíz névre hallgat tökéletesen alkalmas a fogyasztásra, addig nagymértékű változás nem várható. Az elmúlt években, azonban a tendencia mégis alakul, bár tény és való, hogy nagyon lassan, megfontoltan. Ám egyre többen találják magukat szembe olyan jelenségekkel, melyek szabad szemmel is jól láthatóak, felfoghatóak. 

2018-02-13 05:00:00

A házi víztisztító berendezés egyszerűen nem hiányozhat akkor az életéből, ha a tudatos, egészségre fókuszáló döntések, elhatározások híve. Az már nem számít újdonságnak, hogy a vezetékes víz nem nevezhető tökéletesnek. Sőt. Ha górcső alá veszi a benne úszkáló anyagok minőségét, akkor láthatja, hogy a szervezet szempontjából megannyi káros komponenst tartalmaz. Az ízrontó vagy éppen illatrontó molekulák csak a kisebbik rossz kategóriájába tartoznak. 

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."