Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 05. 17. 06:00:00

Sokan eltérő véleményt fogalmaznak meg azzal kapcsolatban, hogy vajon egészséges-e a csapból kifolyó víz. Az viszont biztos, hogy a lúgos víz jótékony hatással van emberi testre. Mielőtt belemerülnénk a részletekbe, először is fontosnak tartjuk tisztázni, hogy miről is van szó. A lúgos víz gyorsabban szállítja a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, amik így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnak beépülni. 

2019. 05. 14. 05:00:00

Amennyiben úgy döntött, hogy beruház egy víztisztító készülékre, akkor érdemes feltérképeznie a kínálatot, hogy tisztába kerüljön a lehetőségekkel. Ne lepődjön meg, ha azt tapasztalja, hogy rengetegféle termék közül lehet választani, ugyanis a vélemények, illetve a termékoldalon található információk elolvasását követően gyorsan szertefoszlik a bizonytalansága. 

2019. 05. 10. 06:00:00

Manapság egyre többször kerül szóba, hogy vajon mennyire egészséges a csapvíz? Sokan sokféleképpen vélekednek a témáról, ugyanis vannak, akik csak vállat vonnak a kérdés hallatán, míg mások nagy jelentőséget tulajdonítanak a dolognak, és tettekkel is bizonyítják azt. Amennyiben nem szeretné a véletlenre bízni, hogy megfelelő tisztaságú vizet fogyaszt-e a mindennapokban, akkor érdemes a víztisztító használata mellett döntenie. 

2019. 05. 07. 08:00:00

Tudta, hogy az emberi szervezet 75%-át víz alkotja? Nem véletlen, hogy a szakemberek folyamatosan felhívják a figyelmet a folyadékfogyasztás fontosságára. Ha nem iszunk eleget, annak hátulütőit azonnal megérezzük. A fejfájás, szédülés, energiahiány hátterében is gyakran az áll, hogy nem fogyasztunk elég folyadékot. 

2019. 04. 26. 08:00:00

Sokan vannak, akik a kútból érkező vizet szeretnék felhasználni otthonukban. A legtöbben azon az állásponton vannak, hogy az ilyen víz garantáltan tiszta, hiszen a természetből érkezik. Bár a talajból feltörő víz valóban fogyasztható, ám érdemes tisztában lenni azzal, hogy a természetben is előfordulnak olyan anyagok, amelyek bár nem károsak az emberi szervezet számára, de fogyasztásuk nem is ajánlott. 

2019. 04. 23. 06:00:00

A korszerű ingatlanhasználati szokások között mind inkább megjelenik a házi víztisztító berendezés használata. A készülék eltávolítja a csapvízből a klórt és annak származékait, a szerves vegyületeket és a gyógyszermaradványokat. A kalciumot és a magnéziumot azonban szűrés nélkül hagyja a rendszerben, hiszen ez utóbbiak a szervezet számára hasznosnak bizonyulnak. 

2019. 04. 19. 06:00:00

A folyadékfogyasztásra való odafigyelés fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. A testsúly, a hőmérséklet és a fizikai aktivitás függvényében megválasztott mennyiséget azonban korántsem mindegy, hogy milyen formában visszük be. A legjobb választásnak a víz bizonyul, ám tény, hogy nem egyszerű hazacipelni nap mint nap a szükséges mennyiségű ásványvizet. 

2019. 04. 16. 06:00:00

A szaküzletek polcain szép számmal sorakoznak az ásványvizek. A márkák minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen, és sokan kizárólag ilyen módon igyekeznek a család vízszükségletét megoldani. Tény pedig, hogy ez nem csak környezetvédelmi, hanem takarékossági szempontok szerint sem a legjobb választás. 

2019. 04. 12. 09:00:00

A víz létfontosságú az egészség megőrzéséhez és persze az ingatlanhasználat során is nélkülözhetetlen. A hagyományos csapvíz sajnos sok esetben nem felel meg az elvárásoknak. A kellemetlen íz és a tisztaság érdekében azonban sokat lehet tenni a központi vízszűrő alkalmazásával. 

2019. 04. 09. 07:00:00

A saját kútról történő vízellátás kétségkívül jó választás lehet. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy ilyenkor érdemes a víz tisztításáról a megfelelő szűrőkkel gondoskodni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a tiszta víz körülbelül száz méter mélységnél érhető el leginkább. A legtöbben azonban túl költségesnek tartják az ilyen mély kút fúrását, így a normál kútmélységgel is beérik. 

Keresés