Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 07. 16. 07:00:00

Az egészségünk, közérzetünk szempontjából nagyon fontos, hogy mindig tiszta vizet fogyasszunk. Bár manapság sokan kérdőre vonják, de mi még mindig úgy gondoljuk, hogy a csapvíz bizonyul ideális választásnak a palackozott vizek helyett. A központi vízszűrő lehetővé teszi, hogy a csapból kifolyó víz mindig tiszta, jóízű és egészséges legyen. 

2019. 07. 12. 09:00:00

Amennyiben nemrég arra lett figyelmes, hogy a csapból kifolyó víz átlátszó helyett sárgásbarna színű, akkor bizony minél előbb megoldást kell találnia a vastalanításra. Félreértés ne essék, a vas rengeteg jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre, amennyiben a megfelelő mértékben és módon kerül fogyasztásra. 

2019. 07. 09. 04:00:00

A víztisztító berendezés hathatós közbenjárásával ténylegesen tiszta vizet önthet a poharába, kancsójába vagy akár kádjába. Alapvetően lényeges kérdés, hogy mekkora vízhozammal számol? Mi az a cél, amit mindenképpen szeretne elérni? 

2019. 07. 05. 07:00:00

A lúgos víz néhány éve a figyelem célkeresztjébe került, mint egészséges kortyolható nedű, így aztán mind többen kezdték el kutatni, miként juthatnak hozzá a legkönnyebben. Természetesen megannyi gyártó kínálja késztermékét, ami palackozva vásárolható meg. A kérdés, azonban jogos, nincsen ennek egyszerűbb és persze nem utolsó sorban gazdaságosabb módja? 

2019. 07. 02. 08:00:00

A víztisztító berendezés jelenlétének szükségessége ma már nem lehet vita tárgya. Pontosabban lehet, ám az érvek hamar eldöntik ezt a kérdést, lévén nem egyszer szabad szemmel is láthatóak azok a káros anyagok, amik a csapvízzel együtt a poharában “landolnak”. A klórozástól fehéres színű vagy éppen vastól vöröses-barna árnyalatú nedű nem nyújt túlzottan gusztusos látványt.

2019. 06. 28. 06:00:00

A víztisztító kortyolható kontrasztot hozhat az életébe és a poharaiba töltött víz minőségébe. Ha eddig azt gondolta, hogy a vezetékes rendszerből folyó ivóvíz a lehető legjobb alternatíva, amivel táplálhatja a szervezetét, akkor ez az elképzelés némileg kiigazításra szorul. Az igazság az, hogy egykor lehetséges, hogy ez az idilli gondolat megállta a helyét, ám manapság már egyre kevésbé nevezhető életszerűnek. 

2019. 06. 25. 07:00:00

A folyamatosan növekvő közüzemi díjak miatt sokan döntenek a fúrt kutak használata mellett, hiszen tény, hogy sokkal gazdaságosabb alternatívát kínál. Azzal azonban már csak kevesen vannak tisztában, hogy ezzel kapcsolatban milyen járulékos feladatok adódnak, amiknek elvégzése, megoldása szükségszerű annak érdekében, hogy a csapból kifolyó víz makulátlanul tiszta legyen. 

2019. 06. 21. 06:00:00

A szervezetünk 70%-a nem más, mint víz, éppen ezért nagyon fontos, hogy minden egyes nap megigyuk a megfelelő mennyiségű folyadékot. Itt most nem cukros üdítőkre, energiaitalokra vagy teákra gondolunk, sőt nem is a csapból kifolyó szűretlen vízre. Amennyiben az a cél vezérli, hogy biztosítsa a szervezete számára a megfelelő folyadékpótlást, akkor makulátlan tisztaságú vizet kell fogyasztania. Hogyan lehetséges ez?

2019. 06. 18. 07:00:00

Ha még nem döntötte el végérvényesen, hogy melyik víztisztító készülék beszerzése mellett teszi le a voksát, akkor a lehető legjobb helyen jár! Mi azon az állásponton vagyunk, hogy az Aquasana konyhai víztisztító megér egy próbát, és persze ezt meg is tudjuk indokolni. Az amerikai gyártócég egy forradalmi vízszűrő technológiát fejlesztett ki az évek során annak érdekében, hogy a háztartásokban elérhetővé váljon a tiszta, egészséges csapvíz fogyasztása. 

2019. 06. 14. 08:00:00

Elhatározta, hogy beszerez egy remek kivitelezésű víztisztítót, ami minden szempontból megfelel az egyéni elvárásainak, de fogalma sincs, hogy melyik bizonyulna ideális választásnak? Ne aggódjon, a bizonytalanság más vásárlókat is a hatalmába szokta keríteni, ami nem csoda azt tekintve, hogy milyen gazdag repertoárból lehet választani.

Keresés