Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018. 11. 16. 08:00:00

Ha azt hallja, hogy házi víztisztító rendszer, mi az első gondolat, ami eszébe jut? Rögtön a számológép után nyúl, hogy különböző összegekkel riogassa magát? A jegyzetfüzetét ragadja meg, hogy az átalakítással együtt járó nehézségekre készüljön fel? Vagy arra a hihetetlenül izgalmas pillanatra gondol, amikor végre ajkához emelheti a tiszta vízzel teli poharat? Ha az utóbbi a válasza, akkor kiváló a témához való hozzáállása. 

2018. 11. 13. 10:00:00

A víztisztító berendezések tesztje tiszta vizet önthet a poharába, vagyis választ kaphat végre arra a kérdésére, hogy melyik vízszűrési eljárás a legjobb, illetve hogy mik azok a jellemvonások, melyek vitathatatlanul prioritást élveznek a bevásárlás során? A témában ugyanis rengeteg a kérdőjel és még annál is több a félinformáció, mely téves útra vezetheti önt. Ahhoz, hogy tisztán lásson ebben a kérdésben, tudnia kell, hogy a víztisztítás nem valamiféle úri huncutság, hanem egy egészség centrikus, tudatos döntés. 

2018. 11. 09. 05:00:00

Az Aquasana vízszűrő nemes egyszerűséggel tökéletes és tudatos döntés. Kezdjük az érvelést az utóbbi pozitívummal. Hogy lehet tudatos elhatározás a víztisztítás? Úgy, hogy ön valószínűleg felismerte annak a fontosságát, hogy a poharába tiszta vizet tölthessen. Nem ivóvíz tisztaságút, mert az távol áll az egészségestől. Ez ma már nem olyasvalami, amit ne tudna a fél világ. 

2018. 11. 06. 07:00:00

A vízszűrő teszt egy olyan mankó, amire bátran támaszkodhat és amire nagy valószínűség szerint szüksége is van. Hogy miért? Azért, mert a víztisztítás témájában annyi egymással ellentmondó információ kering, ami már nehezen megemészthető és hozzá nem értőként a megítélésük sem egyszerű. Vajon mit tekinthet és nevezhet igazságnak és mi az, ami a legtávolabb áll tőle? A vízszűrők kérdésében legelőször, konkrét típus megnevezése előtt a minőségről érdemes néhány keresetlen szót szólni. 

2018. 10. 26. 07:00:00

A víztisztító készülék átverés a javából. Hallotta már ezt az előítéletet, ezt a megalapozatlan sztereotípiát? Vagy mégis van alapja ennek a sarkos kijelentésnek? Nos valóban nagy a káosz ebben a témában. Mindenki vél valamit tudni, de senki sem rendelkezik megfelelő tudással. Megannyi vízszűrési technológia létezik már, de tény és való, hogy nem mindegyik tartozik a csúcskategóriába. De akkor laikusként hogyan igazodhat ki ezen az átláthatatlan dzsungelen? 

2018. 10. 23. 06:00:00

A víztisztítók tesztje rámutat az egyes szűrési fajták hiányosságaira és persze kortyolható előnyeire. Az egészben az a legjobb, hogy ön is elvégezheti ezt a próbát, ugyanis a megbízható gyártók minden termékükhöz leírással szolgálnak. Ezek a szakanyagok részletesen foglalkoznak azzal, hogy mely anyagok kiszűrését garantálják a berendezések, s milyen teljesítményre képesek. 

2018. 10. 19. 07:00:00

A vastalanítás, ivóvíz esetén prioritást élvez, ám kevesen tudják a miérteket. Miért annyira lényeges a vastartalommal foglalkozni és hogyan lehet cselekedni a felesleges vas eltávolításának érdekében? A vasról nyilvánvalóan ön is sokat hallott, mármint a szervezet számára hasznosítható variációról. 

2018. 10. 16. 05:00:00

A vízszűrők összehasonlítása fajsúlyos kérdés, ami időről-időre az érdeklődés középpontjába kerül. Nem véletlenül. A témában viszonylag sok a félreértés és még annál is több a kétség, így egyértelmű, hogy mindenkiben a tisztánlátás vágya munkál. A fordított ozmózisos megoldás vagy az aktív szenes szűrés a jobb? Egyáltalán miért is érdemes víztisztításról beszélni? A csapból érkező folyadék ugyan ivóvíz névre hallgat, de ez manapság már csak egy elnevezés. 

2018. 10. 12. 07:00:00

Különböző okokból kifolyólag lehet szükségünk vízlágyításra. Van, aki a háztartási berendezéseinek élettartamát szeretné meghosszabbítani, vagy mert nem szeretne állandóan vízkövet sikálni a csempéről és mosdókagylóról, de az is lehet, hogy az egészségét szeretné megóvni. 

2018. 10. 09. 06:00:00

Sok gyártó kínálja különböző vízszűrőit a piacon, melyekkel próbálnak bennünket meggyőzni, hogy termékük mellett tegyük le a voksunkat, de vajon miben rejlenek a víztisztítók veszélyei? Alapvető elvárás, hogy a szűrt vízben ne legyen klór, baktérium és gyógyszermaradvány. A klór önmagában, ellenőrzött körülmények között, közvetlenül nem káros szervezetünkre, mégis problémát okozhat, ha különböző vegyületekkel lép reakcióba. 

Keresés