Blog

2018-07-13 06:00:00

Egészségesebbé, energikusabbá válna? Gondolt már arra, hogy a nem megfelelő mennyiségű és minőségű vízfogyasztás tehető felelőssé egészségügyi panaszaiért? A víz tisztítása kiemelt jelentőséggel bír, hiszen sajnos sokszor a csapból folyó víz tele van baktériumokkal, különféle szennyezőanyagokkal, melyek miatt annak íze sem elfogadható. 

2018-07-10 06:00:00

Mennyi vizet fogyaszt egy nap? Ön is azok közé tartozik, akik csak akkor nyúlnak a vizes pohár után, ha már szomjasak? Ekkor a szervezet már vészreakcióval reagál. Nem érdemes tehát megvárni azt, míg szomjasnak érezzük magunkat, hanem folyamatosan célszerű gondoskodni arról, hogy eleget igyunk. 

2018-07-06 05:00:00

A szervezet elsavasodása sokak számára okoz problémát. Az egészségtelen táplálkozás és a nem megfelelő alapanyagok előnyben részesítése mind-mind befolyásolhatják ezt a folyamatot. Nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk minden nap, de a rostokban gazdag zöldségek is nélkülözhetetlenek a szervezet számára. 

2018-07-03 06:00:00

Az ásványvizes palackok mindannyiunk életének részét képezik. Zsugorszámra cipeljük haza azokat, és a legtöbb közülük a szemetesben végzik. Nem csak a kidobott pénz szól azonban ellenük, hanem az is, hogy ma már ivóvíztisztító berendezéshez megfizethető áron juthatunk hozzá, ez pedig hosszú távú megoldást kínál a vízkérdésre. Tudta, hogy az emberi szervezet körülbelül 75 százalék vizet tartalmaz? 

2018-06-29 07:00:00

Az éltető víz szervezetünkben is nagymennyiségben megtalálható, tehát a folyadékpótlásra kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Kevesen tudják, hogy a felnőtt emberi szervezet körülbelül 70 százalék vizet tartalmaz. Nem csoda hát, hogy míg étkezés nélkül viszonylag sokáig kibírja az ember, addig a vízhiány sokkal veszélyesebb lehet. 

2018-06-26 06:00:00

A korszerű berendezések sokszor nem csak kényelmünket szolgálják, hanem hosszú távon jelentős összegek is megtakaríthatóak segítségükkel. A hálózati vízszűrő tipikusan ilyen. De mégis miért fontos, hogy szűrt vizet fogyasszunk, amikor az üzletek polcai zsúfolásig tele vannak ásványvíz márkákkal? Sokak számára kétségkívül kényelmes megoldásnak tűnhet az ásványvíz vásárlása, de megéri ennek utánagondolni az anyagiak kapcsán is. 

2018-06-22 07:00:00

Ha az egészség megőrzése kerül szóba, akkor a folyadékbevitel mellett biztosan nem mehetünk el. Tudta, hogy a felnőtt emberi szervezet körülbelül 75 százalékát víz alkotja? Így már nem csoda, hogy a megfelelő folyadékfogyasztás hiányában rossz közérzet, szédülés és különféle betegségek is előfordulhatnak. Nagyon fontos tehát, hogy legalább egy liter folyadékot fogyasszunk minden húsz testsúly kilogramm után. 

2018-06-19 05:00:00

Mennyi folyadékot iszik egy nap? A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel nem csak a jó közérzet kulcsa, hanem a hosszú távú egészségmegőrzésé is. Legyen szó akár diétáról, tikkasztó nyári napokról, vagy egyszerűen a szellemi frissességről, legalább napi három liter folyadék nélkül előbb vagy utóbb biztosan problémák jelentkezhetnek.

2018-06-18 16:00:00

A tavasztól késő őszig terjedő időszakban kifejezetten sok időt töltünk a kertben. Ilyenkor a terasz kényelmében fogyasztjuk a reggeli kávét, és az esti grillezéseknek, pirításoknak is gyakran ad helyet az otthont övező környezet. Ahhoz azonban, hogy a baráti beszélgetések, egy jó könyv, vagy a falatozás igazi élmény legyenek, nélkülözhetetlenek a kerti bútorok. A megfelelő darabok választásával nem csak praktikussá, hanem stílusossá is varázsolhatjuk a teraszt, vagy a kert egyes részeit. 

2018-06-15 07:00:00

A víztisztítás gyakorlatilag csak egyetlen elhatározás kérdése. Ha úgy érzi, hogy itt az idő tiszta vizet önteni a pohárba, akkor tudatos és céltudatos döntésével több szempontból is jól járhat. Egyrészt a tiszta víz olyan körülményeket teremt a szervezete számára, ami pótolhatatlan. A legkisebb becslések szerint is naponta 2-3 liter víz elfogyasztása a javasolható egy felnőtt, egészséges ember számára. 

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."