Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 01. 15. 08:00:00

Amennyiben szeretne egészséges életmódot folytatni a mindennapok során, akkor nem csak arra kell odafigyelnie, hogy milyen kozmetikumokat használ vagy milyen élelmiszerekkel tölti meg a hűtőjét. Ez mellett ugyanis az sem mellékes kérdés, hogy milyen összetétellel rendelkező vizet fogyaszt? 

2019. 01. 11. 07:00:00

Miért használjunk víztisztítót? Természetesen nem azért, mert már a csapból is az folyik, hogy minden háztartásba kell belőle egy és a szomszédnak is van. De ha ön azt érzi, hogy a vezetékes víz kellemetlen ízű vagy nem bízik a régi csövekben, melyeken keresztül a lakásába érkezik, ez esetben a víztisztító hatására megoldódhatnak a problémái. Nincs többé ásványvizes palackok cipelése minden bevásárláskor és sokkal gazdaságosabb megoldás a tisztított víz fogyasztása. 

2019. 01. 08. 06:00:00

Milyen víztisztítóval érdemes felszerelkezni otthonunkban és egyáltalán hogyan működnek ezek? Mi a különbség a számos víztisztító fajta között, melyek megtalálhatóak a piacon? Ha már eldöntöttük, hogy szeretnénk tiszta vizet önteni poharunkba a következő lépés az lesz, hogy megismerkedünk a víztisztítók közötti különbségekkel, hogy el tudjuk dönteni, melyik a számunkra legmegfelelőbb. 

2019. 01. 04. 06:00:00

Vízzel mossuk le a szennyeződést ételeinkről, mint a zöldségek és gyümölcsök, ugyanakkor a csapból kifolyó vizet is ajánlatos megtisztítani. Egy otthonunkban alkalmazott víztisztítónak számos előnye van részünkre, mert rengeteg lakásban nem kielégítő a víz minősége. 

2019. 01. 02. 07:00:00

Mai rohanó világunkban egyre jobban oda kell figyelnünk, hogy milyen táplálékot veszünk magunkhoz. Ivóvizünk minősége is ugyanilyen fontos, melyet bármilyen tápláléknál nagyobb mennyiségben viszünk be a szervezetünkbe, akár az ételeinkkel, akár tisztán, önmagában. 

2018. 12. 28. 05:00:00

A víztisztítás különböző víztisztító betéteken keresztül valósul meg a vízszűrők belsejében. Ezért elmondható, hogy a vízszűrés lelkét a benne lévő betét adja. Ez az az alkatrész, amit meghatározott időnként cserélni kell, hiszen elhasználódik, beszennyeződik és nem lesz képes többé hatékonyan kiszűrni a szennyeződéseket. 

2018. 12. 25. 10:00:00

Számos víztisztító ajánlással találkozhat a gyártók és forgalmazók révén, melyek között nehéz lehet az eligazodás. A legegyszerűbb vízszűrő kancsóktól kezdve a központi víztisztítókig sokféle készülék található a piacon, de melyek a legfontosabb szempontok, ha víztisztító berendezést szeretne otthonra? 

2018. 12. 18. 09:00:00

Az asztali víztisztító készülék kiváló befektetés, mely nemcsak a megvásárlás idején, hanem a későbbi alkalmazás során is visszahozza a rááldozott összeget. Ha olyan berendezéssel kívánja gazdagabbá tenni az életét, mely nem pusztán praktikus célokat szolgál, hanem konkrétan egészségéhez, épségéhez járulhat hozzá hatékonyan és tevékenyen, akkor a lehető legjobb helyen jár.

2018. 12. 14. 06:00:00

A házi víztisztító berendezések széles spektrumon mozognak a kancsóktól kezdve egészen a komplex rendszerekig, melyek az egész háztartás vízellátásáért felelősek. Ez bizony azt jelenti, hogy megannyi alternatíva közül válogathat pénztárcájának és persze elvárásainak megfelelően. 

2018. 12. 11. 05:00:00

Az ioncserélt víz előállítása nem túlságosan bonyolult folyamat, pontosabban, ha biokémiai mikroszkóp alá kívánja tenni a különböző fázisokat, akkor természetesen nem beszélhetünk pofonegyszerű eljárásról, ám kizárólag a gyakorlatiasság kérdését szemlélve ma már ez ténylegesen nem okozhat problémát. Hogy ez a fajta fejlődés minek köszönhető? Elsősorban a technológia döbbenetes mértékű fejlődésének, vagyis a különböző innovációk térnyerésének. 

Keresés