Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 12. 10. 08:00:00

A lágyított víz fogyasztása több előnyt is tartogat, melyeket érdemes megismernie. Még mielőtt komolyabban belemélyedne a témába, azt fontos kihangsúlyoznunk, hogy a lágyított és desztillált víz nem egy és ugyanaz, egymásnak nem szinonimái. Utóbbi semmiféle anyagot nem tartalmaz, se hasznosat, se nélkülözhetőt. 

2019. 12. 07. 07:00:00

A desztillált víz fogyasztása, mint téma régóta sokakat foglalkoztat, nem véletlenül. Manapság már nem titok, hogy a csapból folyó víz bár ivóvízként kategorizált, azért korántsem a legideálisabb az emberi szervezet számára. Számos, egyébként bőven nélkülözhető anyag található benne, melyek egy része szabad szemmel is kiszúrható például a klór, a maga fehérségével vagy a vas, vöröses-barnás jelenlétével. 

2019. 12. 03. 11:00:00

A tisztított víz a szervezet számára igazi felüdülést, felfrissülést hoz. Nem tartalmaz nemesfémeket, klórszármazékokat, vagy éppen egyéb szennyezőanyagokat, az illat és ízrontó adalékokról nem is beszélve. 

2019. 11. 29. 08:00:00

Már önmagában a terv is dicséretes és elismerésre méltó, hogy felismerte a víz tisztításának létszükségletét. Az, valóban nem feltétlenül egyszerűen megválaszolható kérdés, hogy melyik az a berendezés, ami az igényeinek a leginkább megfelel. Az első adat, ami sokat segíthet a döntés meghozásában az a napi vízigényével hozható összefüggésbe. 

2019. 11. 26. 07:00:00

A víz jelentősége és annak kifejtése egy több ezer oldalas tanulmány lehetne, mert a víz valódi lételem az élővilág minden egyes tagja számára. A leszűkített téma ismertetése, ami kizárólag az emberi szervezethez köthető kapcsolatát elemzi is napokig eltarthatna, de mégis megpróbáljuk néhány rövid gondolat segítségével megvilágítani a hatalmas egész egy pici szegletét. 

2019. 11. 23. 09:00:00

A csapra szerelhető víztisztító beszerzése több szempontból is költséghatékony befektetés. Egyrészt a fenntartása nem ró extra kiadásokat a háztartás, amúgy is terhelt büdzséjére, másrészt bár a szűrő rendszeres karbantartást és időszakos cserét igényel, nem telítődik meg olyan hamar, mint az asztali berendezés szűrőbetéte.

2019. 11. 19. 07:00:00

A kínálatunkban található kulacsok alapvetően két nagy csoportra oszthatók. Vannak a víztisztító kulacsok, melyek nem csak a víz tárolását, szállítását teszik lehetővé, hanem a szűrését is. Ezek esetében a víztisztító készülékekhez hasonlóan szűrőbetétek gondoskodnak a baktériumok és más mikroszkopikus anyagok eltávolításáról, amiket senki sem szeretne elfogyasztani. 

2019. 11. 15. 04:00:00

Bizonyára egyetért azzal a kijelentéssel, miszerint a napi ideális vízmennyiséget csak abban az esetben tudjuk elfogyasztani, ha mindig nálunk van egy tiszta vízzel megtöltött palack. A tapasztalatok azonban sajnos azt mutatják, hogy sem a csapvíz sem pedig a palackozott ásványvíz nem felel meg maradéktalanul az igényeknek. 

2019. 11. 12. 08:00:00

A megfelelő mennyiségű vízivás egy alapvető emberi tevékenység, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy meg tudjuk őrizni a testi-lelki egészségünket. Azonban az már sokak figyelmét elkerüli, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű víz kerül elfogyasztásra a mindennapokban. 

2019. 11. 08. 06:00:00

A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás rendkívül fontos a mindennapokban, aminek legfőképpen az a magyarázata, hogy a testünk körülbelül 60%-át alkotja ez a nélkülözhetetlen elem. Ha nem figyelünk oda arra, hogy megigyuk a napi 2-3-4 liter vizet, akkor könnyen megeshet, hogy fáradtnak, nyúzottnak és kedvetlennek érezzük magunkat másnap, arról nem is beszélve, hogy a hosszú időn keresztül fennálló dehidratáltság más tekintetben is tartogat egészségügyi hátrányokat. 

Keresés