Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018. 09. 21. 06:00:00

Bizonyára önben is felmerült már, hogy víztisztító berendezés segítségével biztosítsa saját maga és családja számára az egészséges vizet, mely alapvető életfeltétel a szervezetünk számára. Nincs is annál egyszerűbb és kellemesebb, hogy egyetlen kis fogantyút lenyomva lakásunkban friss, tiszta, kellemes ízű és egészséges ivóvíz fakadjon. A tiszta vízzel való főzés minőségi változást jelent ételeink készítését tekintve is. Tapasztalja mindezt meg ön is! 

2018. 09. 18. 06:00:00

Amennyiben ön rendelkezik már víztisztítóval, de valamilyen oknál fogva kiegészítőkre, szerelvényekre vagy alkatrész utánpótlásra van szüksége, esetleg le szeretné cserélni a csaptelepet hozzá, akkor erre van lehetősége. Lecserélheti régi váltószelepét egy újra, mellyel könnyen tud váltani a vezetékes víz illetve a szűrt ivóvíz használata között. 

2018. 09. 14. 06:00:00

Biztosan ön is hallott már róla, hogy testünk 60-70%-a víz és ezt az arányt folyamatosan fenn is kell tartanunk, hogy szervezetünk tökéletesen végezhesse munkáját. Amennyiben 10%-ot veszítünk belőle, már súlyos jelek mutatkozhatnak. A testünkben lévő vizet lehetőség szerint tiszta vízzel kellene pótolnunk. 

2018. 09. 11. 06:00:00

Nem szeretne többé nehéz ásványvizes palackokat haza cipelni és ezért víztisztító berendezés vásárlásán gondolkodik? Milyet vásároljon és mit jelent a jó ár-érték arány egy adott termék esetében? Azt tudja mindenki, hogy az olcsó árak nem tudják a kiváló minőséget garantálni. Sokkal célravezetőbb, ha reális áron vásárolunk egy megbízható és céljainkat számottevően kielégítő terméket. 

2018. 09. 07. 05:00:00

Nagyon fontos, hogy mikor víztisztítók közül szeretnénk vásárolni, akkor körültekintően járjunk el és ne a marketingszöveg, hanem a tények alapján hozzunk döntést. A különféle vizsgálatok bebizonyítják, hogy pontosan mit szűr ki a vízből az adott készülék és ez a legfontosabb. Az vitathatatlan, hogy nincs értelme, hogy rozsdás csöveken keresztül folyó vízben lévő, gyógyszermaradványok, gyomirtók és féregirtó szerek maradványival, klórral, higannyal és egyéb fertőző anyaggal közvetlenül kapcsolatba kerüljünk ivás, vagy zuhanyzás alkalmával nap, mint nap. 

2018. 09. 04. 06:00:00

A vízben rengeteg, a szervezet számára felesleges oldott anyag található, például klór, különféle gyógyszermaradványok, gyomirtó és féregirtó származékokat, kemikáliák, higany és egyéb fertőző anyagok, több száz szerves vegyületet és így tovább. Ezek kiszűrésére két lehetőség van. Az egyik az, amikor a legtöbb haszontalan anyagot kiszűrjük és meghagyjuk a hasznos ásványi anyagokat, példának okáért a kalciumot, magnéziumot. 

2018. 08. 31. 07:00:00

A folyadékfogyasztás jelentős hatással van arra, hogy mennyire érezzük energikusnak saját magunkat. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy legalább két és fél-három liter folyadék javasolt a nap folyamán, de akár a testsúly függvényében is meghatározásra kerülhet ez a mennyiség. A szakemberek szerint minden húsz testsúly kilogramm után egy liter folyadék javasolt, és ez akár több is lehet, ha például edzünk, vagy nagyon magas a környezet hőmérséklete. 

2018. 08. 28. 05:00:00

Amikor az egészségről és a normál testsúlyról esik szó, akkor rendszerint előkerül a szervezet elsavasodásának problémája. A mindennapokban elfogyasztott ételek és italok legalább nyolcvan százaléka savas anyagokra bomlik le, és ezáltal az anyagcserét is az elsavasodás irányába mozdítja. 

2018. 08. 26. 09:00:00

Az egészséges életmódról és a fittség megőrzéséről minden korábbinál többet hallani manapság. Csodadiéták, komfortzónán túli edzéstervek és étrend-kiegészítők százaival találkozhatunk napjaink kínálatában, de sokszor éppen a folyadékfogyasztásról feledkezünk el. Tény pedig, hogy ez utóbbi kiemelt jelentőséggel bír mind a közérzetet, mind az egészség megőrzését illetően. Az ásványvizes palackok hazacipelése helyett azonban érdemes megismerkedni az ivóvíztisztító kínálta lehetőségekkel. 

2018. 08. 18. 05:00:00

Ha a takarékoskodási tippek kerülnek szóba, akkor általában az étkezéseken történő spórolás jut eszünkbe. Tény, hogy a megfelelő helyen beszerzett alapanyagokkal komoly összegeket takaríthatunk meg. De vajon belegondolt már abba, hogy mi a helyzet a folyadékfogyasztással? Rendszerint ásványvizes palackok sokasága landol a bevásárlókocsiban, és akár heti szinten is tetemes mennyiséget cipelünk haza és fogyasztunk el. 

Keresés