Ballonos ásványvíz vagy víztisztító?

Ballonos ásványvíz vagy víztisztító?

A lehető legaktuálisabb kérdés manapság, hogyha csapvíz helyett valami egészséges alternatívát kívánna fogyasztani, akkor a ballonos ásványvizet, vagy a víztisztító segítségével kinyert folyadékot preferálja inkább? Bár viszonylag kevesen tudják, de napjainkban hazánkban ugyanazok az előírások vonatkoznak az ásványvizekre, mint a csapvízre. Már önmagában ez az egyszerű tény elegendő ahhoz, hogy elismerje: a víztisztító rendszer közreműködésével előállított folyadék tisztasága nem csak a csap, hanem a ballonos víz felett is áll. 

Egyáltalán nem mellékes, hogy a naponta, a szervezete rendelkezésére bocsájtott vízmennyiséget milyen tulajdonságokkal megáldott forrásból biztosítja. A túlságosan magas ásványi anyag tartalom legalább annyira veszélyes a test ideális működésére nézve, mint a túlzottan alacsony koncentráció. Előbbi magas vérnyomáshoz, szívpanaszokhoz vezethet, míg utóbbi esetében a teljes só-vízháztartás felborulhat.

A kalcium egyszerre hasznos, és ártalmas anyag, pusztán a mennyiségétől függ, hogy aktuálisan melyik kategóriába tartozik. Ez nagyjából bármelyik ásványi anyagról elmondható, éppen ezért olyan lényeges kiegyensúlyozni az értékeket. Vegye kezébe az irányítást, s a ballonos ásványvizeket cserélje le egy jól működő víztisztító rendszerre! Nagyjából ez az egyetlen, optimális megoldás.

Ha saját kezűleg gondoskodik vízigényéről, akkor biztos lehet annak minőségében, megbízhatóságában. A víztisztító rendszerek legyen szó a legegyszerűbb konstrukciókról, vagy éppen a legbonyolultabb alternatívákról kezeskednek arról, hogy valóban tiszta vizet önthessen poharába, kompromisszumok, és kényszerdöntések nélkül.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."