Az egészséges víz- megoldás a csapra szerelhető vízszűrő

Az egészséges víz- megoldás a csapra szerelhető vízszűrő
2017. 12. 26. 09:00:00

Az egészséges víz nem a csapból folyó alternatívát, vagy éppen a boltban kapható, üveges verziót jelöli. Még akkor sem, ha a legtöbben e kettő verzió közül választanak a leggyakrabban, s talán a legszívesebben. Az emberi szervezet számára sok minden beleesik a még tolerálható kategóriába. Nagyjából ebbe tartozik a vezetékes víz is, aminek a fogyasztása ugyan konkrétan, gyorsan jelentkező problémákat nem okoz, de hosszútávon abszolút nem nevezhető, még csak egészség közelinek sem. 

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."