Az ivóvíztisztítás forradalma

Az ivóvíztisztítás forradalma

Néhány évvel ezelőtt még hangsúlyozni kellett az ivóvíztisztítás fontosságát. El kellett mondani, fórumok ezrein, hogy bár a csapból folyó alternatíva nevében szerepel az „ivó”, mint szó, ami ugye arra enged következtetni, hogy a szervezet számára a lehető legjobb variáció, ám ez nem jelent semmit. Pontosabban korántsem azt jelenti, amit a legtöbben társítanak mellé. A tudatos gondolkodás, az életmódváltások sora, és úgy globálisan a fogyasztói társadalom átalakulása hozta magával az igényt, hogy a vezetékes variáció helyett valami jobbat, tisztábbat, egészségesebbet kellene inni.

Pláne fajsúlyos probléma ez, ha napi 2-3 litert veszünk alapul. Márpedig egy egészséges, felnőtt szervezetnek ennyi abszolút javasolható. Ahogy a kereslet mind nagyobbá vált a tisztított víz után, úgy nőtt a kínálat. Az egyszerűbb modellek: vízszűrős kancsók, átadták a helyüket a csapra, pult alá szerelhető, vagy teljes rendszereket érintő változatoknak.

A folyamat tehát elindult. Egyre többen értették meg, hogy mennyire fontos az optimális ásványi anyag koncentráció, és mennyire nélkülözhetőek az íz- szín- illatrontó anyagok. Ma már milliók szavaznak az ivóvíztisztításra! Egy korty a tisztított vízből, és nemcsak láthatóvá, hanem érezhetővé válik a különbség. Ennél több bizonyíték talán nem is kell. Az első lépés, hogy az elfogyasztott folyadék minőségét növelje, egy erre a célra specializált eszközzel.

Nyugodtan kezdhet kancsóval is, ha még bizonytalan, s nem tudja, pontosan mekkora vízigénnyel számoljon. Aztán, ahogy egyre jobban rálát a vezetékes variáns tisztításának fontosságára, úgy fog előtérbe kerülni a főzéshez, sőt mosakodáshoz, fürdéshez használt víz milyensége is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ivóvíztisztítás
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."