Az ivóvíz szűrő, és az egészség kapcsolata

Az ivóvíz szűrő, és az egészség kapcsolata

Bár mára már nyilvánvaló célkitűzéssé vált a tiszta víz otthoni előteremtése, azért még mindig előfordul a kérdés, miszerint minek kell ivóvíz szűrőt alkalmazni? Miért van szükség a csapból kifolyó, elvileg fogyasztásra alkalmas folyadék további kezelésére? Ha jó volt negyven éve, akkor most miért nem megfelelő? Az idő előre haladása egyben a változás záloga. Ami negyven éve megfelelt, az akkor, és ott valószínűleg tényleg tökéletes volt. Ám 

azóta négy évtizednyi szennyezésen, mérgezésen esett át a bolygónk, aminek következtében egyre komolyabb vízkezelési eljárások szükségesek pusztán ahhoz, hogy egyáltalán fogyaszthatóvá váljon a csapból folyó víz. Bár szabad szemmel nem lehet látni azokat a kórokozókat, lebegő, vagy épp oldott szennyeződéseket, melyek megannyi kellemetlenséget okozhatnak, de az illat- és ízanyagok már annál inkább szembetűnők.

Ha már volt szerencséje hófehér színű vizet inni, akkor pontosan tudja milyen zavaró ez. Ráadásul utazásai alkalmával is tapasztalhatta, hogy minden víz más ízű. Van, ami finomabb, de van olyan, ami egyszerűen ihatatlan. Ezen különbségek kiegyensúlyozására is kiválóan alkalmas az ivóvíz szűrő, hiszen így mindig magával viheti az egyformán finom, s egyben egészséges alternatívát.

Testünk érzékenyen reagál minden hatásra, ami éri. A bőr az elsődleges védelmi vonalunk, nem meglepő módon sokszor a viszketés, irritáció a víz rossz állagára adott heves reakció. Mivel testünk 70%-a víz, ezértpriori tást élvez, hogy a szervezetünkbe juttatott víz megfelelő, kimagasló minőségű legyen. Az ivóvíz szűrő beszerzése nem csak egyszerű, praktikus, de hosszútávon kifizetődő megoldás, az egészséges életmód jegyében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ivóvíz szűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."