Menü

Az ipari víztisztító berendezések jó munkát végeznek

Sajnos manapság nem igazán bízhatunk meg a csapból kifolyó víz minőségében. Ebben a vízben semmilyen hasznos ásványi anyag nem található, viszont a fertőtlenítő szerek igen nagy mennyiségben vannak jelen és a szűrés minősége is igen kérdéses szokott lenni. 

A nagy háztartásokban az ipari víztisztító berendezések rengeteget javíthatnak ezen a helyzeten, mivel Ön is hatékonyan megszűrheti a vizet és nem kell többé azon gondolkodni, hogy most vajon iható e a csapvíz.

Mielőtt víztisztító készüléket vásárol, mindig kérje a teszteredményeket a forgalmazótól! Ez azért fontos, mert így megállapíthatja, hogy az ipari víztisztító berendezések tényleg hatékonyak és megbízhatók.

Az Aquasana központi víztisztító független laboratóriumokban átvizsgált vízszűrő, és garantáltan ugyanazt a teljesítményt nyújtja több millió liternyi megtisztított víz után is. A legtöbb víztisztító gyártó csak a vízszűrő kezdeti hatékonyságáról tud felvilágosítást adni és nem tudják garantálni, hogy az a későbbiekben is megfelelően fog működni.

A nálunk kapható Aquasana a vízszűrő készülékek teljes kapacitásuk alatt is ugyanazt a teljesítményt nyújtják, valamint igen megbízhatók és sokáig kibírják a használatot. Az ipari víztisztító készülékeinket sokan kipróbálták már és mindenki pozitívan számolt be a tapasztaltakról.

Átfolyási sebességük több, mint 26 liter percenként, tehát bőven elég több vízcsap egyidejű ellátásához is jelentősebb nyomásveszteség nélkül. Ha Ön is minőségi víztisztító berendezést szeretne, akkor az Aquasana ipari víztisztító készülékeknél nincs jobb választás.

Keresés