Az ipari vízszűrőbe megéri beruházni

Ha szeretné, hogy Ön is tiszta vizet ihasson otthonában, akkor ezért manapság már tennie kell. Egy ipari vízszűrő beszerzése remek választás lehet egy vállalkozás vagy egy otthoni háztartás számára is, mivel sokkal tisztább és egészségesebb vizet állít elő, mint, ami amúgy a csapból kifolyna. Az Aquasana ipari vízszűrő berendezések remek lehetőségeket kínálnak mindenkinek, aki egy minőségi berendezéssel szeretne tiszta vizet varázsolni otthonába.

A víztisztító berendezést úgy tervezték, hogy maximalizálja a szűrést és kivételes teljesítményt nyújtson, tehát minden esetben megbízható működést fog garantálni. Az egyedülálló feláramló, kettős tartály megoldás növeli a víz érintkezési idejét a szűrőrendszerekkel, amely hatékonyabb szűrést tesz lehetővé, valamint az eltömődés esélyét is jelentősen csökkenti.

Az ipari víztisztító előnye, hogy a szűrőket 2.300.000 liter víz után egyszerűen cserélheti, nincs szükség szakemberre, amely további költségeket jelentene. Eltérően más házközponti szűrőrendszerektől, melyeknél a szűrő cseréje egy koszos, bonyolult folyamat az Aquasana ipari víztisztító esetében ez egy könnyű és praktikus feladat.

A teljes szűrőberendezés egy hosszan tartó rendszer, amely 6-8 éven több millió liter vizet képes hatékonyan megszűrni a háztartás számára. Az egyszerű beszerelés szintén sokat segít. A központi víztisztító berendezést viszonylag egyszerű felszerelni egy gyakorlott vízvezeték szerelő számára, így viszonylag hamar üzembe is helyezhető az ipari víztisztító berendezés.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Ipari víztisztítás
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."