Az ioncserélt víz iható?

Az ioncserélt víz iható?

Mielőtt megválaszolnánk a kérdést, miszerint az ioncserélt víz iható-e előbb tisztázzuk a fogalmakat, és azok jelentését. A magyarországi vizek keménysége világhírű, nem csoda tehát, hogy a legtöbb, vezetékes alternatíva lágyításra, kezelésre szorul. A vízlágyító a kalcium, és magnézium semlegesítésén keresztül megakadályozza a vízkőképződést, míg a vízkezelés egyenlő a víztisztítással. 

Aktív szenes, és fordított ozmózisos rendszerek a leggyakrabban használtak ezen a területen. A vízben található anyagok egyrészt eltávolíthatók, másrészt átalakíthatók. Az ioncserélt víz esetében utóbbi eljárásról beszélhetünk. A vízkezelők tehát nem csak arra képesek, hogy teljesen kiszűrjék a vízben található káros anyagokat, hanem arra is adott esetben, hogy szerkezeti változtatásokat követően újult formában megtartsák őket.

Az így létrejött ioncserélt víz iható. Állaga selymes, teljes mértékig szagtalan, míg íze olyannyira kellemes, hogy szinte itatja magát. A fent ecsetelt pozitív tulajdonságai miatt egyértelműen ajánlható főzéshez, sütéshez, azaz a konyhai teendőkhöz, valamint tisztálkodáshoz, beleértve a fürdést, mosakodást, zuhanyzást, és végül, de abszolút nem utolsó sorban iváshoz. Mivel egy felnőtt, egészséges szervezet naponta minimum két liter folyadék elfogyasztását igényli, így korántsem mellékes milyen forrásból adja meg testének a szükségleteit.

Az ioncserélt víz iható, olyannyira, hogy finom ízének köszönhetően könnyebben lecsúszik belőle néhány pohárral, azaz a folyadékpótlás egyszerűen, könnyedén megoldható a segítségével. Pozitív tulajdonságai miatt tisztító értéke is jobb, azaz mosogatásnál, mosásnál nem szükséges annyi vegyszer alkalmazása.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ioncserélt víz iható
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."