Az ioncserélt víz fogyasztása egészséges?

Az ioncserélt víz fogyasztása egészséges?

Az ioncserélt víz fogyasztása sokak számára a tiltott kategóriába tartozik. A köztudatban ugyanis elterjedt egy félreértésen alapuló, téves nézet, miszerint az ioncserélésen átesett víz teljesen értéktelen, vagyis nem tartalmaz a szervezet számára hasznos anyagokat. A probléma gyökere ott van, hogy a fenti elképzelés egy fogalombeli keveredésen alapszik: az ioncserélt víz ugyanis nem egyenlő a desztilláláson átesett, valóban ionmentes alternatívával. 

Míg utóbbi ténylegesen semmilyen értékes anyagot nem tartalmaz, s nem járul hozzá a test optimális működéséhez, addig előbbi a benne végbe menő optimális szerkezeti változásoknak köszönhetően a lehető legjobb variáció a napi vízfogyasztás tekintetében. A hangsúly tehát a cserén van. Azok az ionok, melyek problémásak a szervezet számára olyan anyagokká alakulnak át a víztisztító rendszer segítségével, melyek abszolút ideálisak.

Arról se feledkezzen meg, hogy az egyes molekulák nemcsak a fogyasztás kontextusában okozhatnak nehézségeket. A vízátfolyós konstrukciók, legyen szó kávéfőzőről, mosógépről vagy villanybojlerről bizony megsínylik a vízkő képződés minden egyes pillanatát. Márpedig a hő hatására bekövetkező folyamatot nem lehet megakadályozni, azaz egyedül a prevenció nyújthat némi támaszt.

Kifejezetten ajánlott az ioncserélt víz fogyasztása!

Összegezve a fentieket, nem belemélyülve a tudományos elemzésbe bátran kijelenthető, hogy az ioncserélésen átesett víz határozottan fogyasztásra alkalmas. A megváltozó íz miatt nem kell aggódnia, ugyanis az ioncsere folyamatát követően legfeljebb pozitív átalakulást tapasztalhat, melyet ízlelőbimbóin túl szervezete minden egyes része értékelni fog!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Ioncserélt víz fogyasztása
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."