Az elektronikai eszközök vízlágyításért könyörögnek!

Az elektronikai eszközök vízlágyításért könyörögnek!

Azok az elektronikai eszközei, melyek víz felhasználásával üzemelnek, kivétel nélkül, csendben esedeznek a vízlágyításért. Ebben biztos lehet. A magyarországi kemény víz már-már legendás. Mindenki tudja, hogy kis hazánk (leginkább nyugati régiója) sokat küzd a túlságosan kemény víz áldatlan mellékhatásaival. Ha csak egyetlen részét akarjuk kiemelni az egésznek, akkor az elektronikai eszközök sorsa a leglátványosabb. Mi történik például a kávéfőzővel? 

Még, ha újonnan is vásárolta a szerkezetet, akkor sem számolhat tökéletes működéssel, éveken át. Ugyanis a kemény víznek hála az átfolyós rendszerben lerakódnak a magnézium, kálcium sók, melyek hő hatására kicsapódnak, és vízkő formájában gátat képeznek. Eleinte csak leszűkítik az érintett cső keresztmetszetét, végül teljesen eltömítik azt. Nincs átfolyás, nincs kávé. Ez nem olyan jelenség, amivel csak néhanapján, öt évente kell találkoznia.

Nem ritka, hogy három havonta kell időt, energiát szánni az alapos vízkőtelenítésre! Az ecetes lefőzés sokat segít a helyzeten, de végül, minden esetben az alkatrészcsere hozhat fellélegzést. Egy darabig. Jobb esetben. A rosszabbik verzióban csak a komplett gépcsere nyújthat megoldást. A vízlágyítás ezekben a kemény kérdésekben jelenthet enyhülést.

Az erre specializált berendezés segítségével azok a sók, melyek kikristályosodva vízkővé változnak egyszerűen semlegesítésre kerülnek. Így a tovább folyó víz már nem okozhat nehézséget. Elfelejtheti a vízkőtelenítés rémét, a kávéfőzője is vidáman fellélegezhet nagy gőzfelhőket eregetve, de gyakorlatilag ez mindegyik, vízátfolyós készülékére igaz. A vízlágyítás így válik eszközei megmentőjévé.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."