Az asztali víztisztítóra egyre nagyobb szükség van

Az egészséges és tiszta vízre minden háztartásban szükség van az egészséges életmódhoz. Ha Ön szennyezett, klóros vizet iszik, az hamar meg fog látszani egészségi állapotán. Egy megfelelő asztali víztisztító könnyedén megszabadítja Önt és családját ezekről a problémáktól.

Sajnos manapság sosem tudni, hogy egy jó asztali víztisztító nélkül milyen minőségű víz jön ki a csapból. A víz minősége ezen felül függ az adott évszaktól és sok más tényezőtől is, így rendkívül ritkán fordul elő, hogy egész évben ugyanolyan. Ha Ön kútból veszi a vizet, akkor komoly figyelmet kell szentelnie arra, hogy annak minősége megfelelő legyen. 

Ez azért fontos, mert valószínűleg senki sem ellenőrzi annak a minőségét, és a legrosszabb esetben a víz minősége folyamatosan változik, anélkül, hogy Ön ezt érzékelné. A városi vízzel ellentétben a kútvíz könnyebben telítődik káros anyagokkal. A városi víz minőségét rendszeresen ellenőrzik, és ennek megfelelően végzik annak a tisztítását. 

Az asztali víztisztító ezért remek választás lehet, ha a kútvizet gyorsan és hatékonyan szeretné megtisztítani. A városból érkező víz minőségét részletes előírások szabályozzák, amelyeket a vízműnek kell betartani. A szomorú történet az, hogy néha ők sem tartják be ezeket és olcsó megoldásokhoz folyamodnak.

A klórozás igen gyakori megoldás, amely egyáltalán nem egészséges az Ön szervezete számára. Annak mennyisége függ a bejövő víz minőségétől. Nyáron, a gyorsabban szaporodó kórokozók miatt erősebben klórozzák a vizet. Az asztali víztisztító beszerzése kifejezetten előnyös lehet az erősen klórozott víz esetén.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."