Az asztali víztisztítók előnyei

Az asztali víztisztítók előnyei

Az asztali víztisztítók professzionális módon távolítják el a klórt, a különböző íz- és illatanyagokat, és a szerves szennyeződéseket a rajtuk átfolyó vízből. Segítségükkel valóban tiszta vizet önthet a poharába, sőt. A lehető legjobb, ha az ilyen módon tisztává, s ezzel együtt egészségessé varázsolt folyadékot használja főzéshez, sütéshez, de akár még tisztálkodáshoz is.

Kevesen tudják ugyanis, hogy a bőr, szervezetünk elsődleges védelmi vonala idejében jelzi, ha valami számára nem optimális. Márpedig a csapból folyó víz többnyire nem alkalmas arra, hogy ápoló hidratálást nyújtson bőrünknek.Az asztali víztisztítók osztott szűrővel nyújtják a leghatékonyabb védelmet.

Ez azt jelenti, hogy az aktívszenes megoldás mellett egy (legtöbbször) 5 mikronos szűrőbetét oldja meg a mechanikai folyamatokat. Nem csak a vízkezelés metódusában verhetetlenek ezek a készülékek. Könnyű telepíthetőségük, és gyors üzembe állításuk kényelmes választássá teszik őket. Mivel bármelyik csaptelepre szerelhetők, így bármikor át is helyezhetők, ezért akár mobilizálható vízszűrő rendszereknek is nevezhetjük őket.

A többlépcsős szűrésnek köszönhetően nem csak látszatra, hanem a bel tartalmi értékeket figyelembe véve is megtisztul a pohárba öntött víz. Az aktívszén egyébként nem csak kiválóan semlegesíti a klórt, és egyéb organikus eredetű anyagokat, de antibakteriális, és gombaölő hatása miatt duplán jól jár, ami az egészségének megőrzését illeti. Az asztali víztisztítók komfortos alternatívát kínálnak önnek arra, hogy valóban minőségi vizet tudjon fogyasztani a nap bármely szakában. A szűrőbetétek cseréjével pedig a maximális hatásfok kifogástalanul garantálható.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Asztali víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."