Menü

Az asztali víztisztítók előnyei

Az asztali víztisztítók előnyei

Az asztali víztisztítók professzionális módon távolítják el a klórt, a különböző íz- és illatanyagokat, és a szerves szennyeződéseket a rajtuk átfolyó vízből. Segítségükkel valóban tiszta vizet önthet a poharába, sőt. A lehető legjobb, ha az ilyen módon tisztává, s ezzel együtt egészségessé varázsolt folyadékot használja főzéshez, sütéshez, de akár még tisztálkodáshoz is.

Kevesen tudják ugyanis, hogy a bőr, szervezetünk elsődleges védelmi vonala idejében jelzi, ha valami számára nem optimális. Márpedig a csapból folyó víz többnyire nem alkalmas arra, hogy ápoló hidratálást nyújtson bőrünknek.Az asztali víztisztítók osztott szűrővel nyújtják a leghatékonyabb védelmet.

Ez azt jelenti, hogy az aktívszenes megoldás mellett egy (legtöbbször) 5 mikronos szűrőbetét oldja meg a mechanikai folyamatokat. Nem csak a vízkezelés metódusában verhetetlenek ezek a készülékek. Könnyű telepíthetőségük, és gyors üzembe állításuk kényelmes választássá teszik őket. Mivel bármelyik csaptelepre szerelhetők, így bármikor át is helyezhetők, ezért akár mobilizálható vízszűrő rendszereknek is nevezhetjük őket.

A többlépcsős szűrésnek köszönhetően nem csak látszatra, hanem a bel tartalmi értékeket figyelembe véve is megtisztul a pohárba öntött víz. Az aktívszén egyébként nem csak kiválóan semlegesíti a klórt, és egyéb organikus eredetű anyagokat, de antibakteriális, és gombaölő hatása miatt duplán jól jár, ami az egészségének megőrzését illeti. Az asztali víztisztítók komfortos alternatívát kínálnak önnek arra, hogy valóban minőségi vizet tudjon fogyasztani a nap bármely szakában. A szűrőbetétek cseréjével pedig a maximális hatásfok kifogástalanul garantálható.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Asztali víztisztító

Keresés