Az asztali víztisztító egyszerű megoldás!

Az asztali víztisztító berendezések általános esetben az aktívszenes szűrés elvén működnek, amelynek köszönhetően a vezetékes csapvíz szűrését kiválóan elvégzik. A csapvíz minőségét alapjaiban határozza meg a klórtartalom; ennek a szernek a segítségével pusztíthatók el a különböző baktériumok és vírusok, azonban számos kellemetlen mellékhatással is rendelkezik. Mindenekelőtt kellemetlen ízűvé változtatja az ivóvizet, másodsorban pedig a fürdővíz minőségét rontja. Magától értetődik, hogy az asztali víztisztító tárgyalásánál nem beszélhetünk fürdővízről, viszont a túlzott klórhasználat élettani hatásaival érdemes tisztában lenni.
 
Alapvetően a klór roppant hasznos szer, hiszen a víz fertőtlenítése elképzelhetetlen lenne nélküle, azonban nem hasznos a klór rendszeres és nagy dózisban történő fogyasztása. Szerencsére ma már kiváló klórmentesítő asztali víztisztító berendezések kaphatók kifejezetten alacsony áron. Ezek a berendezések hozzávetőlegesen a klórtartalom 90 százalékát képesek szűrni, így a szervezetünk klórterhelése tizedére csökken.

Mindezek mellett az asztali víztisztító berendezés képes kiszűrni a különböző lebegő szennyeződéseket; a legtöbb esetben homok és iszap kerül a vízbe, de a csővezeték elöregedésével egyre több rozsdára is számítani kell. Az aktívszenes szűrésnek köszönhetően a különböző szerves anyagok is szűrhetők; ezek rendszerint valamilyen olajszármazékok, növényvédő szerek, hormonok vagy más vegyi anyagok. A jó minőségű szűrővel rendelkező asztali víztisztító képes a különböző nehézfémek kiszűrésére is; teljes szűrésről nem beszélhetünk, de jelentős mértékben csökkenthető a víz nehézfémtartalma. Utolsósorban meg kell említenünk a klórozás melléktermékeként értelmezhető klórszármazékokat; a trihalometán és a trihaloetilén bizonyítottan rákkeltő hatású, ezért a szűrésük erősen javasolt. 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Asztali víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."