Menü

Az asztali víztisztító hatékony és olcsó

Sajnos hozzá kell szoknunk, hogy „civilizált” kényelmünknek ára van. Ennek bizonyítéka, a sok apró „betegség”, ami talán nem is betegség, de mindenképp az ember belső egyensúlyának megbomlása. Az egyik nagyon fontos dolog amire oda kellene figyelni, az a víz! Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet juttatunk a testünkbe. 

Az ásványvizet már nagyon sokan ismerik és fogyasztják is, mivel „már a csapból is az folyik”, hogy a csapvízzel vigyázni kell. De ha az ember kiszámolja, hogy mennyit költ ásványvízre és akkor még nem tudja, hogy ebben a vízben, aminek 99% műanyag palackokba van csomagolva, tartalmaz-e kioldott műanyag-származékokat, hiszen ha már vásárolja az ember a vizet, akkor legalább ne legyen benne egészségkárosító anyag.

Viszont nagyon egyszerű megoldás egy asztali víztisztító beszerzése, ami ha nem is szűr ki mindent a csapi vízből, de a legfontosabbakat igen. Az asztali víztisztító kiszűri a szabad és a kötött aktív klórt, a lebegő szennyeződéseket, mint pl. a rozsda vagy a vízkő és jelentősen, mintegy 70% csökkenti a szerves anyag tartalmat.

Étfolyása 200 l/óra. Tehát, aki nem szeretne, vagy nem tud komolyabb víztisztítót vásárolni, ez az asztali víztisztító teljesen megfelel a mindennapi igényeknek. Az asztali víztisztító nagyon egyszerűen szerelhető a csapra, különösebb karbantartást nem igényel, de a szűrőt félévente ajánlott cserélni. A szűrőben elhelyezett aktív-szén szűrőbetét ezüst összetevőket is tartalmaz, amelyek a víz csírátlanításában segítenek. 

Címkék: asztali víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Asztali víztisztító

Keresés