Az asztali víztisztító hatékony és olcsó

Sajnos hozzá kell szoknunk, hogy „civilizált” kényelmünknek ára van. Ennek bizonyítéka, a sok apró „betegség”, ami talán nem is betegség, de mindenképp az ember belső egyensúlyának megbomlása. Az egyik nagyon fontos dolog amire oda kellene figyelni, az a víz! Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet juttatunk a testünkbe. 

Az ásványvizet már nagyon sokan ismerik és fogyasztják is, mivel „már a csapból is az folyik”, hogy a csapvízzel vigyázni kell. De ha az ember kiszámolja, hogy mennyit költ ásványvízre és akkor még nem tudja, hogy ebben a vízben, aminek 99% műanyag palackokba van csomagolva, tartalmaz-e kioldott műanyag-származékokat, hiszen ha már vásárolja az ember a vizet, akkor legalább ne legyen benne egészségkárosító anyag.

Viszont nagyon egyszerű megoldás egy asztali víztisztító beszerzése, ami ha nem is szűr ki mindent a csapi vízből, de a legfontosabbakat igen. Az asztali víztisztító kiszűri a szabad és a kötött aktív klórt, a lebegő szennyeződéseket, mint pl. a rozsda vagy a vízkő és jelentősen, mintegy 70% csökkenti a szerves anyag tartalmat.

Étfolyása 200 l/óra. Tehát, aki nem szeretne, vagy nem tud komolyabb víztisztítót vásárolni, ez az asztali víztisztító teljesen megfelel a mindennapi igényeknek. Az asztali víztisztító nagyon egyszerűen szerelhető a csapra, különösebb karbantartást nem igényel, de a szűrőt félévente ajánlott cserélni. A szűrőben elhelyezett aktív-szén szűrőbetét ezüst összetevőket is tartalmaz, amelyek a víz csírátlanításában segítenek. 

Címkék: asztali víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Asztali víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."