Az Aquasana víztisztító rendszerek kifejezetten hatékonyak

Egy ideje már Ön is keresi a megfelelő víztisztítót otthonába, de még mindig nem talált egy megbízható típust? Örömmel értesítjük Önt, hogy az Aquasana víztisztító rendszerek már kaphatók weboldalunkon. 

Ezek az eszközök új generációs módszerekkel tisztítják a vizet ás nem is kerülnek olyan sokba. Miért van rájuk szükség? Azért mert sok háztartásban igen magas arányban tartalmaz a csapvíz klórt, amely egyáltalán nem alkalmas fürdésre és hosszú távú fogyasztásra. Az Aquasana az elsők között volt a világon, aki zuhanyszűrő berendezést is gyártott, ezáltal a fürdésre használt víz klórtartalma miatt sem kell többé aggódni.

Ma is a legjobbak közé tartozunk, hiszen első osztályú zuhanyszűrő víztisztítóink tökéletes fürdővizet biztosítanak az egész család számára. Az Aquasana víztisztító rendszerek védett technológiával rendelkező 2 lépcsős vízszűrőket alkalmaznak, amelyek könnyen csatlakoztathatók bármely csaptelephez vagy fürdőszobai zuhanyrendszerhez.

Az Aquasana zunanyszűrő rendkívül hatékonyan távolítja el a különböző kemikáliákat, és 91 %-os hatékonysággal képes kiszűrni a klórt is a vízből. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell többé erősen klóros vízben zuhanyoznia, megőrizheti bőre egészségét hosszú távon is. Az Aquasana víztisztító rendszerek két lépcsős vízszűrőket tartalmaznak, melyek több hónapig üzemelnek és akár 45000 liter víz tisztítására is képesek. A berendezések eltávolítják a klór túlnyomó részét, és helyreállítják a természetes PH értéket a vízben, ezáltal természetes, egészséges vizet biztosítva a család számára.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."