Az aktívszén szűrő számos előnnyel rendelkezik

A mai vízszűrők választéka igen széles és találhatunk minőségi, valamint kevésbé minőségi termékeket is, amelyekkel elvégezhetjük a csapvíz szűrését. Az aktívszén szűrő egy olyan megoldás, amelyet mindenképp érdemes kipróbálni, mivel ez a minőségi kategóriába tartozik.

 Ezek a legalkalmasabb szűrők a minőségi, háztartási vízszűrésre, amelyre mindenkinek szüksége van manapság, hiszen a csapból kifolyó víz tele van klórral és egyéb káros anyagokkal. Az aktívszén szűrők legnagyobb előnye, hogy úgy kötik meg és távolítják el a szennyeződéseket, hogy kémiailag, vagy fizikai úton lebontják, megkötik azokat.

Ez egy rendkívül hatékony módszer, amely minden háztartásban tiszta és egészséges vizet képes biztosítani. Az aktív szenet az amerikai intézetek, mint például az EPA is a legjobb, elérhető technológiaként tartja számon, mely kifejezetten alkalmas a klór eltávolítására a háztartási vízfolyamból.

A multi-funkciós aktívszén szűrők, mint az Aquasana víztisztító rendszer egyesítik az előnyeit az aktív szénnek és számos egyéb szűrő technológiának is, így létrehozva az ideális rendszert, amelyre mindenkinek szüksége van. Az Aquasana víztisztítók úgy vannak felépítve, hogy a szennyeződések több szűrőközegen is áthaladnak, így valamelyiken biztos fennakadnak

. Annak érdekében tehát, hogy maximális teljesítményt érjünk el a víztisztító berendezéseinkkel, aktívszén szűrőket és kiegészítő közegeket használunk vízszűrő készülékeinkben, amelyek rendkívüli mértékben megnövelik azok hatásfokát, így biztosítva az optimális szűrési eredményt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Aktívszén szűrő Aktívszén
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."