Menü

Asztali víztisztító

2019. 05. 07. 08:00:00

Tudta, hogy az emberi szervezet 75%-át víz alkotja? Nem véletlen, hogy a szakemberek folyamatosan felhívják a figyelmet a folyadékfogyasztás fontosságára. Ha nem iszunk eleget, annak hátulütőit azonnal megérezzük. A fejfájás, szédülés, energiahiány hátterében is gyakran az áll, hogy nem fogyasztunk elég folyadékot. 

2017. 05. 12. 05:00:00

Az asztali víztisztítók professzionális módon távolítják el a klórt, a különböző íz- és illatanyagokat, és a szerves szennyeződéseket a rajtuk átfolyó vízből. Segítségükkel valóban tiszta vizet önthet a poharába, sőt. A lehető legjobb, ha az ilyen módon tisztává, s ezzel együtt egészségessé varázsolt folyadékot használja főzéshez, sütéshez, de akár még tisztálkodáshoz is.

2017. 03. 31. 03:00:00

Az asztali víztisztítók világa olyan komfortos, ám egyben praktikus megoldást kínál víztisztítással kapcsolatos problémáira, melyet érdemes maximálisan kiaknáznia. A csapból folyó víz minőségének kérdése prioritást kell, hogy élvezzen életében. Természetes, ha ön is úgy véli, hogy az ivóvíz nem véletlenül került ebbe a kategóriába. Iható, azaz fogyasztásra alkalmas, innentől fogva nincs ok a pánikra.

2017. 01. 05. 15:00:00
Az, hogy vizünket tisztítani kell senkinek sem új információ. Ez gyakorlatilag tény, amely beépült a hétköznapokba, s egyre többen tesznek lépéseket a cél elérésének érdekében. Az asztali víztisztító ilyen, tökéletes eszköz lehet a tiszta vízért folytatott küzdelemben. A csapvízben számos ízrontó, szerves anyag található, melyek nem biztos, hogy jó hatással vannak szervezetünkre. Az asztali víztisztító szűrőbetétje arra hivatott, hogy ezeket, a nem kívánatos anyagokat kiszűrje. 
2016. 08. 04. 00:00:00
A megfelelő mennyiségű tiszta vízhez, több módon is hozzá lehet jutni, viszont azt nem mindenki tudja, hogy a vezetékes víz is lehet olyan tiszta, mint a palackozott ásványvizek. 
2016. 04. 10. 08:06:00
Ha már ön is elgondolkozott azon, hogy a csapból folyó víz káros lehet az egészségére, akkor jó helyen jár, hiszen mi olyan víztisztító berendezést tudunk önnek ajánlani, amibe az első használat után egyből beleszeret. Az egyik legkedveltebb termékünk az asztali víztisztító, ami könnyedén felszerelhető minden konyhai csapra. 
2016. 03. 13. 03:12:00
Az egészséges és tiszta vízre minden háztartásban szükség van az egészséges életmódhoz. Ha Ön szennyezett, klóros vizet iszik, az hamar meg fog látszani egészségi állapotán. Egy megfelelő asztali víztisztító könnyedén megszabadítja Önt és családját ezekről a problémáktól.
2016. 03. 09. 19:16:48
A megfelelően tiszta víz minden háztartásban fontos, hiszen az emberi szervezetnek napi legalább 2 liter vízre van szüksége, ami jó, ha megfelelően tiszta és ásványi anyagokban gazdag.
2016. 01. 12. 08:22:00
Az asztali víztisztító berendezések általános esetben az aktívszenes szűrés elvén működnek, amelynek köszönhetően a vezetékes csapvíz szűrését kiválóan elvégzik. A csapvíz minőségét alapjaiban határozza meg a klórtartalom; ennek a szernek a segítségével pusztíthatók el a különböző baktériumok és vírusok, azonban számos kellemetlen mellékhatással is rendelkezik. Mindenekelőtt kellemetlen ízűvé változtatja az ivóvizet, másodsorban pedig a fürdővíz minőségét rontja. Magától értetődik, hogy az asztali víztisztító tárgyalásánál nem beszélhetünk fürdővízről, viszont a túlzott klórhasználat élettani hatásaival érdemes tisztában lenni.
 
2015. 07. 15. 05:22:00
Ma már egyre többen döntenek a víztisztító készülékek megvásárlása mellett. Ez nem véletlen, hiszen egyre többen ismerik fel azt, hogy a megfelelő minőségű és mennyiségű víz elfogyasztása által, sokkal egészségesebbé lehet válni. A víztisztítóknak jelenleg három fő csoportját különböztethetjük meg. Létezik víztisztító kancsó, vagy más néven vízszűrő kancsó, asztali víztisztító, vagy más néven csapra szerelhető víztisztító, valamint van pult alá szerelhető berendezés is.

Keresés