Asztali vízszűrőt minden háztartásba!

Nem csak egy új divat az asztali vízszűrő vagy vízszűrő kancsó használata, nem is csak fölösleges humbug, hanem alapvető fontosságú, hiszen a szervezetnek megfelelő mennyiségű és tisztaságú folyadékra, leginkább vízre van szüksége az egészség és jó közérzet megtartásához. Az asztali vízszűrő a lehető legegyszerűbb és leggazdaságosabb módja a kellemes ízű, kellemes illatú és egészséges víz előállításának. 

Természetesen nem ipari mennyiségről van szó, hanem annyiról, ami néhány fő számára folyamatosan elegendő. A víz minősége egy sarkalatos pont. Régebben az édesvizekből még a természetben is lehetett inni. Mára egyre kevesebb iható vizű forrás maradt, ezek nagy része ráadásul a föld alatt található, ahonnan csak komoly technikai háttérrel lehet kiszivattyúzni. Ezeket a vizeket palackozzák ásványvíz gyanánt.

A csapból nem feltétlenül az ivásra alkalmas víz folyik. Igaz ugyan, hogy az egészségre nem különösebben káros, de sok esetben, a tisztítás miatt, klóros ízű és szagú vizet kell innunk. Ebben a vízben mosni, fürdeni lehet, még főzésre is alkalmas, de meginni nem nagy élmény. Ennek megoldására való az asztali vízszűrő, mely megtisztítja a vizet a kórokozóktól, a klórtól, de például a magnéziumot és kálciumot meghagyja, így a víz tiszta lesz, de tartalmaz az élethez szükséges ásványi anyagokat.

Az asztali vízszűrők már nagyon jutányos áron beszerezhetők, a későbbiekben pedig csak a vízszűrő betétet kell cserélni, így egy kevéske ráfordítással biztosak lehetünk abban, hogy, amit megiszunk, az valóban a szervezetünk megfelelő működését fogja elősegíteni. Az asztali víztisztítók különböző kivitelben, különböző űrmértékű tartállyal kaphatók, így a szűrt vízmennyiséget könnyű a család igényeihez igazítani.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Asztali vízszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."