Aquasana a kristálytiszta víz biztosítója!

Aquasana a kristálytiszta víz biztosítója!

Ha Aquasana, akkor ivóvíz! De nem az a variáció, ami a vezetékeken keresztül otthonába eljutva a csapból kifolyik, mindenféle utólagos kezelés, szűrés nélkül. Még akkor sem, ha a köznyelv ebben a tekintetben „téved”, hiszen ezt a variációt nevezi ivóvíznek. Az emberi szervezet egészséges működéséhez egyszerűen elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztása. Hidratáció nélkül a sejtek, szövetek életképtelenné válnak. 

Mivel átlagosan napi több liter vízről van szó, ezért hangsúlyos a forrás milyensége, vagyis megbízhatósága. Gondoljon csak bele mi történne akkor, ha olyan nedűvel táplálná a szervezetét, ami a legkevésbé sem alkalmas a feladatra? A test egy darabig tűr, szó szerint nyel, de aztán végül betelik nála a képzeletbeli pohár, ami a kicsordulta után felborul.

A gyakorlat nyelvére lefordítva ez azt jelenti, hogy elképzelhető, hogy ön nem érzi azt, hogy a vízben található, oda nem való komponensek kártékonyak, de a sejtjei, szövetei megkérdőjelezhetetlenül tanúskodnak erről az egyszerű tényről. Hogy miért olyan evidens ez?

A szennyvíztisztítás folyamatát követően olyan molekulák maradnak a rendszerben, melyek ugyan nem mérgezőek, de kicsit sem nevezhetőek egészségesnek. Nem egyszer konkrétan visszataszító látványt nyújt a klórtól fehérlő vagy éppen vastól vöröses-barnás folyadék. Ha a szín elváltozása mellé további fizikai tünetek, mint például szag is társul, akkor kész is a képlet, aminek a láttán jogosan szaladnak össze arcán a ráncok.

Az Aquasana a szarkalábaknak is búcsút inthet!

Ha odafigyel a hidratálás minőségére, akkor sejtjeinek, szöveteinek új életet adhat, s teste valósággal megújulhat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Aquasana víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."