Menü

Aquasana a kristálytiszta víz biztosítója!

Aquasana a kristálytiszta víz biztosítója!

Ha Aquasana, akkor ivóvíz! De nem az a variáció, ami a vezetékeken keresztül otthonába eljutva a csapból kifolyik, mindenféle utólagos kezelés, szűrés nélkül. Még akkor sem, ha a köznyelv ebben a tekintetben „téved”, hiszen ezt a variációt nevezi ivóvíznek. Az emberi szervezet egészséges működéséhez egyszerűen elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztása. Hidratáció nélkül a sejtek, szövetek életképtelenné válnak. 

Mivel átlagosan napi több liter vízről van szó, ezért hangsúlyos a forrás milyensége, vagyis megbízhatósága. Gondoljon csak bele mi történne akkor, ha olyan nedűvel táplálná a szervezetét, ami a legkevésbé sem alkalmas a feladatra? A test egy darabig tűr, szó szerint nyel, de aztán végül betelik nála a képzeletbeli pohár, ami a kicsordulta után felborul.

A gyakorlat nyelvére lefordítva ez azt jelenti, hogy elképzelhető, hogy ön nem érzi azt, hogy a vízben található, oda nem való komponensek kártékonyak, de a sejtjei, szövetei megkérdőjelezhetetlenül tanúskodnak erről az egyszerű tényről. Hogy miért olyan evidens ez?

A szennyvíztisztítás folyamatát követően olyan molekulák maradnak a rendszerben, melyek ugyan nem mérgezőek, de kicsit sem nevezhetőek egészségesnek. Nem egyszer konkrétan visszataszító látványt nyújt a klórtól fehérlő vagy éppen vastól vöröses-barnás folyadék. Ha a szín elváltozása mellé további fizikai tünetek, mint például szag is társul, akkor kész is a képlet, aminek a láttán jogosan szaladnak össze arcán a ráncok.

Az Aquasana a szarkalábaknak is búcsút inthet!

Ha odafigyel a hidratálás minőségére, akkor sejtjeinek, szöveteinek új életet adhat, s teste valósággal megújulhat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Aquasana víztisztító

Keresés