Menü

Aq-4000, minőség jó áron

Az Aquasana víztisztító berendezések képesek úgy kivonni a károsanyagokat, hogy a szervezet számára fontos és hasznos ásványi anyagok az ivóvízben maradnak. Az Aquasana aq-4000 konyhai víztisztító összetett szűrőjét az ioncserélő, a szénszűrő és a sub-micron filter alkotja, melyek együttesen ki tudják szűrni a klórt, a kemikáliákat, a gyógyszereket, a fertőző anyagokat és számos szerves vegyületet úgy, hogy közben az olyan létfontosságú anyagok, mint a kálcium és a magnézium megmaradnak. 

Az aq-4000 konyhai víztisztító Amerikában az egyik legjobb értékelést kapta a Consumer Digest magazintól. Vagyis ez a berendezés garantáltan tiszta és finom vizet fog Önnek és családjának szolgáltatni. A benne található szűrő akár 4000 liter víz tisztítására is alkalmas a víz szennyezettségétől függően.

Ez azt jelenti, hogy egy öt tagú család esetében elégséges fél évente cserélni a szűrőt, ahhoz, hogy mindig ugyanazt a minőségi vizet fogyaszthassák.

Azt gondolnánk, hogy egy ilyen magas színvonalat képviselő vízszűrő, mint az aq-4000 beszerzése nagy összeget von maga után, de valójában egy család 2-3 hónapos ásványvízfogyasztásának árából már megvásárolható, hiszen a többi vele egy színvonalú készülék akár a hatszorosába is kerülhet.

Nincs többé palackos víz, nincs többé cipekedés és ha már megtérült az ára, akkor csak élvezni kell a tiszta és jóízű víz fogyasztásának előnyeit és soha többé nem kell az ivóvíz kiadásaival foglalkozni és még a környezetet is védi, ha kevesebb palackot vásárol meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Aq-4000

Keresés