Aq-4000, minőség jó áron

Az Aquasana víztisztító berendezések képesek úgy kivonni a károsanyagokat, hogy a szervezet számára fontos és hasznos ásványi anyagok az ivóvízben maradnak. Az Aquasana aq-4000 konyhai víztisztító összetett szűrőjét az ioncserélő, a szénszűrő és a sub-micron filter alkotja, melyek együttesen ki tudják szűrni a klórt, a kemikáliákat, a gyógyszereket, a fertőző anyagokat és számos szerves vegyületet úgy, hogy közben az olyan létfontosságú anyagok, mint a kálcium és a magnézium megmaradnak. 

Az aq-4000 konyhai víztisztító Amerikában az egyik legjobb értékelést kapta a Consumer Digest magazintól. Vagyis ez a berendezés garantáltan tiszta és finom vizet fog Önnek és családjának szolgáltatni. A benne található szűrő akár 4000 liter víz tisztítására is alkalmas a víz szennyezettségétől függően.

Ez azt jelenti, hogy egy öt tagú család esetében elégséges fél évente cserélni a szűrőt, ahhoz, hogy mindig ugyanazt a minőségi vizet fogyaszthassák.

Azt gondolnánk, hogy egy ilyen magas színvonalat képviselő vízszűrő, mint az aq-4000 beszerzése nagy összeget von maga után, de valójában egy család 2-3 hónapos ásványvízfogyasztásának árából már megvásárolható, hiszen a többi vele egy színvonalú készülék akár a hatszorosába is kerülhet.

Nincs többé palackos víz, nincs többé cipekedés és ha már megtérült az ára, akkor csak élvezni kell a tiszta és jóízű víz fogyasztásának előnyeit és soha többé nem kell az ivóvíz kiadásaival foglalkozni és még a környezetet is védi, ha kevesebb palackot vásárol meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Aq-4000
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."