Menü

Aktívszén szűrő

2021. 03. 19. 10:33:00

Napjainkban többféle víztisztítási technológia közül is választhat, melyek segítségével szűrt vizet fogyaszthat otthonában. Az aktív szénszűrővel ellátott víztisztító berendezések felépítése egyszerű.

Habár a vezetékes víz megfelel a szigorú minőségi előírásoknak, ugyanakkor tény, hogy a vízszolgáltató a csapvíz fertőtlenítéséhez klórt használ, és bizony sokan nem szeretnék, hogy klór legyen a csapvízben, amit elfogyasztanak.

2020. 03. 07. 12:48:25

Hogy miért játszik főszerepet az aktívszén szűrő az ideális víztisztítás folyamatában? Azért, mert minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek együttesen tiszta vizet teremthetnek a poharába. A működési mechanizmus roppantul egyszerű, az eredmény pedig valóban nagyszerű. 

2019. 12. 21. 11:00:00

Hogy miért olyan jó ötlet központi víztisztító rendszerben gondolkodni, családi ház esetén? Azért, mert az egyszeri beszerzési és beszereltetési díj kifizetése után már csak a pozitívumok, előnyök kiélvezése marad, amik ráadásul idővel akár még pénzt is hozhatnak a konyhára. 

2017. 02. 21. 08:00:00

Vizeink állapota ördögi körre hasonlít. Azért, hogy a háztartásokba kerülő víz ne legyen tele baktériumokkal, szennyeződésekkel a Vízmű klórt vezet a rendszerbe, ezzel megtisztítva azt. Igen ám, de éppen ennek a folyamatnak a végén visszamarad a klór, ami nem mondható egészségesnek, az emberi szervezet számára. 

2016. 06. 12. 06:15:00
A mai vízszűrők választéka igen széles és találhatunk minőségi, valamint kevésbé minőségi termékeket is, amelyekkel elvégezhetjük a csapvíz szűrését. Az aktívszén szűrő egy olyan megoldás, amelyet mindenképp érdemes kipróbálni, mivel ez a minőségi kategóriába tartozik.
2015. 05. 18. 05:30:00
A víztisztítás terén több módszerrel is találkozhatunk, az szinte természetes, hogy minden gyártó azt állítja, hogy az ő terméke a legjobb a piacon, bármilyen módszerrel szűrjön is. Azonban nem a legjobb módszer arra alapozni, hogy milyen reklámszövegekkel próbálnak magasabbra jutni a gyártók, hanem független forrásokra kell támaszkodni mindazoknak, akik a valós helyzetet szeretnék megismerni. Ilyenkor mindig felmerül az a kérdés, hogy az aktívszén szűrő, vagy a fordított ozmózis membrán technológiája felel meg leginkább. 

Keresés