Aktívszén szűrő, a jó választás

A víztisztítás terén több módszerrel is találkozhatunk, az szinte természetes, hogy minden gyártó azt állítja, hogy az ő terméke a legjobb a piacon, bármilyen módszerrel szűrjön is. Azonban nem a legjobb módszer arra alapozni, hogy milyen reklámszövegekkel próbálnak magasabbra jutni a gyártók, hanem független forrásokra kell támaszkodni mindazoknak, akik a valós helyzetet szeretnék megismerni. Ilyenkor mindig felmerül az a kérdés, hogy az aktívszén szűrő, vagy a fordított ozmózis membrán technológiája felel meg leginkább. 

A probléma nem annyira egyszerű, hogy egy egyszerű igennel, vagy nemmel meg lehessen válaszolni, hiszen nagyban függ attól, hogy pontosan milyen körülmények között szeretnénk használni a víztisztítót. Az ozmózisos típus leginkább az ipari környezetben felel meg, hiszen ez gyakorlatilag mindent kiszűr a folyadékból. Az aktívszén szűrő a háztartási víztisztításra alkalmas leginkább, így aki ivóvizet, vagy bármilyen más, háztartásban használt vizet akar megszűrni, annak kiváló választás lehet. Az sem mindegy, hogy milyet választunk, hiszen több típus van természetesen az aktívszén blokkot tartalmazó készülékek között is, fontos, hogy egy minőségit választhassunk.

A független tesztek eredményei jól mutatják azt, hogy melyik aktívszén szűrő szerepelt jobban, és melyik kevésbé. Ezeket a teszteket független laboratóriumok végzik el, így objektív képet kaphatunk az aktívszén szűrőkről, megtudhatjuk azt, hogy ezek mennyire nyújtanak jó megoldást a különböző körülmények között.  

Címkék: aktívszén szűrő

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Aktívszén szűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."